Aseptic Soap with Colloidal Silver Zew

Het colloïdaal zilver heeft antibacteriële eigenschappen en wordt daarom sterk aanbevolen voor mensen die last hebben van acne.

Geur
Fris
Inhoud (Gr.)
85
Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 7,50

Wellicht ook interessant

Zeepbak Travertijn
Mijn Baard Zeepbak Travertijn
7.95 EUR
Lederen toilettas
Kniebes Lederen toilettas
74.95 EUR
Zew Zeepbakje
Zew For Men Zew Zeepbakje
5.00 EUR

Omschrijving van Aseptic Soap with Colloidal Silver Zew

ZEW For Men Aseptic Soap met Colloidaal Zilver en houtskool uit het Bieszczady-gebergte heeft aseptische eigenschappen en zorgt voor een grondige reiniging van handen, gezicht en het hele lichaam. Het bevat colloïdaal zilver dat een diepe reiniging van de huid ondersteunt, het regeneratieproces van beschadigde weefsels veroorzaakt, de huid hydrateert en voedt. De aseptische zeep heeft een balancerend effect. Bij regelmatig gebruik verfrist het de huid en helpt het huidproblemen te neutraliseren. Het colloïdaal zilver heeft antibacteriële eigenschappen en wordt daarom sterk aanbevolen voor mensen die last hebben van acne. Het is ook veiliger voor de gevoelige huid, omdat het niet brandt, droogt of prikt. Het product reguleert effectief de talgproductie, waardoor een matte en gevoede huid achterblijft. Het voorkomt irritatie en roodheid die vaak optreedt na het scheren als gevolg van onjuiste huidverzorging of blootstelling aan schadelijke externe factoren. Effect? Dankzij zilver en houtskool maakt de zeep de huid schoon en verzorgd en garandeert het comfort voor elk huidtype.

Kenmerken:
- Natuurlijke aseptische hand-, lichaams- en gezichtszeep met colloïdaal zilver en houtskool uit de Karpaten
- Garandeert een schone huid en geeft bescherming
- Voorkomt huidirritatie en roodheid
- Hydrateert en voedt de huid
- Toont ontstekingsremmende effecten
- Reguleert effectief de talgproductie, waardoor een matte en gevoede huid achterblijft
- Voor elk huidtype aanbevolen, vooral voor acne en de gevoelige huid


Ingrediënten:
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Palm Acid, Sodium Chloride, Lauric Acid, Palm Kernel Acid, Charcoal Powder, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Colloidal Silver.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.