Inker Cleansing Foam 150ml - Pan Drwal

Perfect reinigend schuim voor de getatoeëerde huid.

Inhoud (Ml.)
150
Quantity discount
4 Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

Deodorant Forever Fresh We Love The Planet
Deodorant Forever Fresh We Love The Planet
11.50 EUR
Bath House Hair & Body Wash cuban cedar and lime
Bath House Body Wash Cedar & Lime
24.95 EUR

Omschrijving van Inker Cleansing Foam 150ml - Pan Drwal

Zoals elk product uit de Inker-lijn, is het tot stand gekomen dankzij de nauwe samenwerking van wetenschappers en professionele tatoeëerders om je huid van de beste zorg te voorzien.

Bij het maken van Pan Drwal Inker Cleansing Foam hebben ze geput uit de milieuvriendelijke rijkdommen van de natuur. Daarom vind je in dit 100% vegan schuim natuurlijke extracten die de conditie van je huid positief zullen beïnvloeden.

Door het gebruik van zachte wasmiddelen irriteert Cleansing Foam de huid niet. De plantaardige glycerine die het bevat voorkomt barsten en keratose van de opperhuid, terwijl Panthenol ontstekingen verzacht. Bovendien verzacht het algenextract in het schuim de huid en heeft het ook antioxiderende eigenschappen. Indiase basilicumextract heeft antibacteriële eigenschappen en mariadistelextract beschermt de huid tegen uitdroging en ondersteunt de regeneratie. Het geheel wordt aangevuld met het innovatieve Palmitoyl Tetrapeptide-68 Amide, gecreëerd voor de verzorging van zelfs de meest problematische huid. Zijn eigenschappen herbouwen en versterken de beschermende barrière van de opperhuid. Dankzij een speciale fles met een schuimpompje, geeft Cleansing Foam een ​​dicht schuim dat een snelle en gemakkelijke reiniging van je tatoeage mogelijk maakt.

Verzorg je huid zoals het verdient en houd je tatoeages jarenlang in een perfecte conditie.

Gebruik: Breng het schuim aan op de huid en verdeel het voorzichtig over de hele tatoeage. Spoel de tatoeage onder stromend water totdat het product volledig is verwijderd.


Ingrediënten: Aqua, Glycerine, Natrium Cocoamphoacetaat, Lauryl Glucoside, Panthenol, Palmitoyl Tetrapeptide-68 Amide, Natrium Cocoyl Glutamaat, Natrium Lauryl Glucose Carboxylaat, Enteromorpha Compressa Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Propaandiol, Citroenzuur, Caprylzuur, Caprylzuur Zuur, Parfum.

1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.