5 Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Vitamin D3 - Vitaviva

WAT IS VITAMINE D?
Vitamine D is niet echt een vitamine in de traditionele zin, omdat we het door de huid kunnen vormen, zodra onze huid wordt blootgesteld aan UV-B-stralen van de zon. De vorming vindt plaats in de huid uit cholesterol. De zonnestralen moeten sterk zijn en de huid moet direct worden blootgesteld om ervoor te zorgen dat ons lichaam voldoende natuurlijke vitamine D3 vormt - ook wel de zonnevitamine genoemd.

Een tekort komt daarom vooral veel voor in landen ten noorden van de evenaar.

De zon is de belangrijkste bron van vitamine D, maar je krijgt ook kleine hoeveelheden vitamine D uit ei, lever, kaas en vette vis.

RELEVANT VOOR JOU?
Vitamine D is een zeer belangrijke vitamine voor je algehele gezondheid. Het draagt ​​bij aan de onderstaande processen:
- Vitamine D draagt ​​bij tot de instandhouding van normale botten en tanden
- Vitamine D draagt ​​bij tot een normaal calciumgehalte in het bloed en tot de instandhouding van een normale spierfunctie.
- Vitamine D draagt ​​bij tot een normale opname/gebruik van calcium en fosfor.
- Vitamine D draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
- Vitamine D speelt een rol in het proces van celdeling.
- Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen en draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Je krijgt 100 tabletten met 37,5 mcg Vitamine D3 per tablet. Dit levert je 100 dagen op.

Aanbevolen: 1 tablet per dag bij voorkeur bij een maaltijd. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Vitamine D-3 (cholecalciferol) 1.500 IU


Overige ingrediënten: Dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, croscarmellosenatrium en farmaceutisch glazuur.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.