3 Op voorraad
€ 44,95

Wellicht ook interessant

Bluebeards Revenge Sea Salt Spray
Bluebeards Revenge Sea Salt Spray
17.95 EUR
Baard Body  Face wash (250 ml)
Azbane Baard Body & Face wash (250 ml)
22.50 EUR

Omschrijving van Turn Grey Away - Vitaviva

WAT IS TURN GREY AWAY?
TURN GRAY AWAY is een unieke combinatie van Catalase samen met traditionele kruiden, vitamines en mineralen waarvan wordt aangenomen dat ze heilzaam zijn bij het bevorderen van de natuurlijke haarkleur en de gezondheid van het haar. Als bijkomend voordeel bevat Turn Grey Away een hoog gehalte aan Saw Palmetto Extract.

KATALASE?
Katalase, een enzym dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt. Katalase speelt een belangrijke rol bij het afbreken van waterstofperoxide, dat door het lichaam wordt aangemaakt en van nature in het haar voorkomt. Met het ouder worden nemen de niveaus van door het lichaam geproduceerde katalase af en de resulterende chemische reactie creëert verhoogde niveaus van waterstofperoxide, dat het haar van binnenuit bleekt.

RELEVANT VOOR JOU?
Dit product is relevant voor je als je jouw natuurlijke haarkleur wilt verlengen. Houd er rekening mee dat dit product niet is ontwikkeld om grijs haar om te zetten - het is niet mogelijk om dit te doen als het haar zijn pigmentatie heeft verloren.

Aanbevolen: 2 capsules per dag bij voorkeur bij de maaltijd. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.


Overige ingrediënten: Gelatine (runder), plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.