6 Op voorraad
€ 49,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Sporty Beetroot - Vitaviva

WAT IS SPORTY BEETROOT?
Een krachtige formule, op basis van biologisch bietenpoeder en biologische zwarte peper voor een optimale bio-opname. Dit bietenpoeder wordt op tabletten geperst en is daarmee een makkelijk en praktisch alternatief voor losse poeder.

Rode biet staat bekend om zijn donkerrode kleur en kan rauw, gebeitst, gekookt of gebakken worden gegeten. Het heeft een uitgesproken aardse smaak en bevat een zee aan essentiële voedingsstoffen en is rijk aan vezels. Vooral foliumzuur, mangaan, kalium, ijzer en vitamine C.

POPULAIR IN DE SPORTINDUSTRIE
Bietensap en bietensupplementen zijn wereldwijd bekend in de sportindustrie. Dit geldt voor alles van professionele wielrenners, crossfit-gamers, voetballers, enz.
Deze bietentabletten zijn gemakkelijk mee te nemen voor onderweg, zodat je jouw dagelijkse bietenboost kunt krijgen!

RELEVANT VOOR JOU?
Dit product is voor jou relevant als je je lichaam wilt ondersteunen tijdens het sporten of gewoon dagelijks extra biologische voedingsstoffen wilt. Dit supplement is echter niet alleen relevant in verband met sport. De kleine donkerrode tabletten kun je eenvoudig dagelijks als aanvulling op je toch al gezonde voeding innemen voor extra energie en voedingsstoffen.

Dit product is VEGAN en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De BIO BEETROOT is een krachtige formule, gebaseerd op 675 mg rode biet en 5 mg zwarte peper - beide 100% gecertificeerd biologisch (VS). Rode bieten zitten boordevol een vide en een verbazingwekkend spectrum aan vitamines en mineralen, die allemaal gunstig zijn voor het lichaam op een dagelijkse basis.

Rode biet heeft een natuurlijk gehalte van:
C-vitamine
Foliumzuur
Vitamine B6
Magnesium
Potassium
Fosfor
Mangaan
Ijzer

WAAROM DE "BLACK PEPPER"?
De BIO-BIET is gebaseerd op rode biet in combinatie met zwarte peper omdat het de opname in het lichaam verhoogt. Het supplement bestaat alleen uit gedehydrateerd bietenpoeder en zwarte peper - beide zijn 100% biologische en natuurlijke non-GMO-formule.

Bijwerkingen: Er kan roodachtige urine en ontlasting optreden vanwege het hoge gehalte aan de natuurlijke kleur, betacyanines, die in rode bieten worden aangetroffen.

Dosis: 2 tabletten 1 uur voor het gewenste effect - of als dagelijkse boost van fantastische mineralen en vitamines.

Dit product bevat 120 tabletten - voor 2 maanden gebruik.

NB Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kleine kinderen houden.


Overige ingrediënten: biologische tapiocamaltodextrine, organisch silicaconcentraat en organische filmbekleding (gezuiverd water, organische maltodextrine, biologische zonnebloemlecithine, biologische palmolie en biologische guargom).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.