Bestel voor €25 en voeg een gratis deodorant toe

5 Op voorraad
€ 47,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Great Hair Complex - Vitaviva

WAT IS GREAT HAIR COMPLEX?
Great Hair Complex is een speciaal samengestelde formule met geselecteerde vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden. De meeste daarvan spelen een rol bij het behoud van gezond haar, waaronder biotine, waarvan bekend is dat het bijdraagt ​​aan een normale haargroei. Great Hair bevat ook andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A, B's en C, evenals saw palmetto, foliumzuur, panthotheenzuur, niacinamide en silica.

BIOTINE?
Biotine wordt vaak de "schoonheidsvoedingsstof" genoemd vanwege de voeding die het biedt voor huid en haar. Dit lid van het vitamine B-complex draagt ​​bij aan het behoud van een gezonde huid en haar.

RELEVANT VOOR JOU?
Als je een natuurlijk supplement wilt om de normale haargroei te ondersteunen, dan is Great Hair Complex de perfecte keuze - voor zowel mannen als vrouwen.

Dit product is VEGAN en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

WAT ZIT ER IN GREAT HAIR COMPLEX?
Great Hair complex bevat een brede combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren en kruiden die een rol spelen bij een normale haargroei en gezond haar. Veganistische formule.

- Saw palmetto is een soort palm afkomstig uit het zuidoosten van de Verenigde Staten.
-Druivenpitextract is een voedingssupplement gemaakt door het verwijderen, drogen en verpulveren van de bitter smakende zaden van druiven. Druiven zijn rijk aan antioxidanten, waaronder fenolzuren, anthocyanines, flavonoïden en oligomere proanthocyanidinecomplexen (OPC).
- Ginkgo biloba is een boom afkomstig uit China en wordt al duizenden jaren gekweekt voor verschillende doeleinden.

Dosering: Aanbevolen dagelijks supplement: 2 tabletten per dag voor één maaltijd. Je krijgt 60 tabletten voor 30 dagen gebruik.

Waarschuwing: BEVAT SOJA. Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Overige ingrediënten: Plantaardig stearinezuur, microkristallijne cellulose, croscarmellosenatrium, plantaardig magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide en riboflavine.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.