3 Op voorraad
€ 49,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Favourite Greens - Vitaviva

WAT IS FAVOURITE GREENS?
Favorite Greens is een unieke en voedzame mix van meer dan 20 biologische groenten, fruit, kruiden en grassen.

Dit is VITAVIVA's kijk op een "groen poeder", maar dan in tabletvorm. Een voedingssupplement dat de meeste mensen dagelijks kunnen innemen en daardoor hun inname van groenten verhogen.

20+ GREENS!
Favorite Greens bevat een lange lijst van de verbazingwekkende groenten, bessen en grassen van de natuur - allemaal biologisch. Je vindt o.a. Alfalfagras, gerstegras, havermout, broccoli, spinazie, kool, erwten, bloemkool, peterselie, taugé, komkommer, selderij, asperges, appels, bieten, wortelen, tomaten, aardbeien, kersen, bosbessen, knoflook, groene uien, selderij, zwarte bessen, frambozen, gember en groene touwen.

TABLETTEN VERSUS POEDER?
Ze hebben ervoor gekozen om Favorite Greens op tabletten te maken en niet als losse poeder, waar dit type product vaak in voorkomt. Ze hebben dit gedaan om een ​​alternatief te bieden aan degenen die de smaak van een greenspoeder in hun smoothie niet lekker vinden of gewoon om niet dagelijks een losse poeder te hoeven gebruiken.

De kleine groene tabletten zijn gemakkelijk in te nemen met een glas water. Ze ruiken lichtjes naar droog groen en zijn ook makkelijk te blenden in een smoothie of sapje.

RELEVANT VOOR JOU?
Dit product is ideaal als je meer groenten aan je dieet wilt toevoegen. Het geeft je een complex van organische micronutriënten om je dagelijkse gezondheid te ondersteunen. De perfecte groene boost voor je dieet!

Dit product is VEGAN en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Aanbevolen: 2 tabletten per dag met een glas water. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.


Overige ingrediënten: Biologische acaciagom, mengsel van biologisch rijstextract (biologisch rijstextract, biologische rijstschillen, biologische arabische gom, biologische zonnebloemolie), biologisch silicaconcentraat,

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.