6 Op voorraad
€ 42,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Energy Booster - Vitaviva

WAT IS ENERGY BOOSTER?
Energy Booster haalt zijn voordelen uit het natuurlijke Guarana-zaad dat rijk is aan cafeïne en ongeveer 4-8% meer cafeïne bevat dan koffiebonen.

GUARANA FRUIT?
Guarana (uitgesproken als gwa-ra-NAH) is een vrucht afkomstig uit Venezuela en Noord-Brazilië in het Amazone-regenwoud. De vrucht is klein, helderrood en bevat zwarte zaden. Guarana-zaden zijn rijk aan cafeïne en bevatten tot 4-8% cafeïne, meer dan koffiebonen, die ongeveer 1-2,5% cafeïne bevatten. De zaden zijn ook rijk aan Tannines en Xanthine Alkaloïden Theofylline en Theobromine.

RELEVANT VOOR JOU?
Energy Booster is geweldig als je een directe energiebron nodig hebt en geen koffie of een energiedrankje wilt consumeren. Neem 1-2 tabletten en voel het effect na 20-30 minuten. Heerlijk voor een belangrijke vergadering, een examen, je workout of gewoon wanneer je er zin in hebt.

Energy Booster geeft je 1000 mg guarane pr-tabletten (200 mg cafeïne) en je krijgt 90 tabletten in één fles.

Dit product mag niet worden geconsumeerd door zwangere of zogende moeders of kinderen onder de 18 jaar.

Dit product is VEGAN en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosis: Aanbevolen dosering is 1 tot 2 maal daags 1 tablet bij voorkeur bij een maaltijd. Of je kunt het product af en toe gebruiken als je energie nodig hebt. DIT PRODUCT bevat 200 mg cafeïne per portie (1 tablet) = 2 kopjes koffie

NB Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden geconsumeerd door zwangere of zogende moeders en kinderen onder de 18 jaar.

Waarschuwing: Vervaardigd en verpakt in een fabriek die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Overige ingrediënten: Di-calcium, stearinezuur en magnesiumstearaat. Bevat geen suiker, geen zetmeel, geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.