We zijn aan het verhuizen! Hierdoor zijn meer producten niet op voorraad dan je van ons gewend bent. Bestellingen worden wel direct verwerkt, dus vandaag bestellen = morgen in huis!

Uitverkocht
€ 79,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Alessandro Manfredini Eau De Parfum 50ml - Captain Fawcett

De samenwerking van Captain Fawcett met Alessandro Manfredini heeft een heerlijk Eau de Parfum gecreëerd. Een zeer verleidelijke geur uit de Signature Series die doet denken aan de grillige seizoenen van Italië. Houtachtig gekruide topnoten van rozemarijn en steranijs worden gecombineerd met middentonen van verse groene cyclamen op een bedje van minerale ambergrijs, kalmerend cederhout en zongeroosterde tonka. In werkelijkheid is er een gewoonweg prachtige alchemistische geur gecreëerd.

Toen de Captain Alessandro Manfredini leerde kennen, herkende hij een geestverwant. Signor Manfredini is een heer van tijdloze elegantie en stijl, een beeldhouwer en graficus met het meest kenmerkende uiterlijk met een zilveren baard. Maar Alessandro is ook een overlevende, een man die vocht om zijn geest weer op te bouwen toen een aardbeving zijn dromen vernietigde. De iriserende kever, van kinds af aan geliefd, werd zijn talisman. De Captain werd zijn vriend.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.