Arganolie 200 ml - Mijn Baard

Een 100% natuurlijke olie afkomstig uit de noten van de Arganboom (Argania Spinosa).

Inhoud: 200 ml

Inhoud (Ml.)
200
Quantity discount
7 Op voorraad
€ 34,95

Wellicht ook interessant

4
€ 7,50
5
€ 9,95
4
€ 14,95

Omschrijving van Arganolie 200 ml - Mijn Baard

Wij importeren deze 100% pure koudgeperste Arganolie rechtstreeks uit Marokko. Deze 100% natuurlijke olie is afkomstig uit de noten van de Arganboom (Argania Spinosa). De arganolie kunnen we met een scherpe prijs aanbieden omdat we dit rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. De olie is natuurlijk ook top voor je baard!

Verzorging van de huid en haar
De pure Arganolie verzorgt en herstelt je huid en haar. Arganolie kun je gebruiken bij een droge of vette huid, de olie laat je huid weer zacht aanvoelen. Ook bij verschillende huidaandoeningen zoals acne, eczeem of bij littekens kan Arganolie een herstellende oplossing bieden.

Verzorging van het haar
Arganolie is de oplossing bij broos en beschadigd haar. Het laat dof haar weer glanzen en laat je haar zijdezacht achter.

Verzorging van nagels
Arganolie maakt broze en beschadigde nagels weer sterk en gezond.

Mijn Baard - eigen merk
Alle producten van Mijn Baard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingrediënten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van Mijn Baard en het Mijn Baard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van Mijn Baard.


2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


4
€ 7,50
5
€ 9,95
4
€ 14,95