3 Op voorraad
€ 14,90

Wellicht ook interessant

Suavecito Body Wash
Suavecito Body Wash
10.94 EUR
Beard Wash Wilderness
Mr. Bear Family Beard Wash Wilderness
20.95 EUR
After shave Moisturizing lotion - JS Sloane
After shave Moisturizing lotion - JS Sloane
14.75 EUR

Omschrijving van Gorilla Balm 50ml - Dick Johnson

Dick Johnson Gorilla Balm is een natuurlijk gemaakte, langwerkende en verkoelende crème. Het verkoelende effect wordt bereikt door een combinatie van meerdere natuurlijke grondstoffen. Dit zijn o.a. menthol, pepermunt, eucalyptus en kamfer. Deze natuurlijke superkruiden geven het product ook zijn echt frisse, luchtwegopenende geur. Gorilla Balm moet worden aangebracht op de huid van grote spiergroepen zoals de dijen, rug, nek of kuiten - of waar dan ook waarvan je denkt dat een verkoelend effect nodig is. In vergelijking met verschillende vergelijkbare producten bevat Gorilla Balm geen vaseline, die de poreuze huid verstopt. Het product is op natuurlijke en veganistische wijze gemaakt.

- Verkoelende crème
- Bevat een samenstelling van natuurlijke ingrediënten
- Natuurlijk en veganistisch

Kamfer is een wasachtige vaste stof die bij kamertemperatuur wordt verkregen uit Aziatisch kamferhout. Kamfer wordt veel gebruikt in cosmetica, het wordt gekenmerkt door een sterke unieke geur. Kamfer speelt ook een sterke rol in hindoeïstische religieuze rituelen. Er wordt aangenomen dat kamfer de goden gunstiger maakt.

Eucalyptusolie is een aromatisch, natuurlijk plantenextract dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt als een effectief ontsmettings- en antiseptisch middel en als pijnstiller. De etherische olie van eucalyptus wordt gewonnen uit de bladeren van de eucalyptusboom. De eucalyptusboom komt oorspronkelijk uit Australië en de bladeren zijn ook een katerdelicatessen.

Menthol is een stof die van nature voorkomt in pepermunt en andere muntplanten. Menthol is een van de ingrediënten die de huid een verkoelend gevoel geeft. Pepermunt is een bekend kruid dat wordt gebruikt in de keuken, cosmetica en de tabaksindustrie. De kenmerken van pepermunt werden voor het eerst beschreven in 1753 door Carl Linnaeus.

Gebruik: Wrijf de crème met lichte, draaiende bewegingen op de huid van het lichaam. Aanbevolen voor gebruik op de schouders en andere grote spiergebieden. Bovendien kun je de zalf ook op de borststreek aanbrengen.

Opmerking: Niet onder de ogen verspreiden. Niet aanbrengen op het gezicht. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Het product is natuurlijk en veganistisch. Buiten bereik van kinderen houden


Ingrediënten: Natuurlijke en veganistische aqua, menthol, ricinus communis (ricinus)zaadolie *, mentha arvensis (pepermunt) etherische olie, alcohol gedenatureerde alcohol, cetearylalcohol, euphorbia cerifera (candelilla) cera, eucalyptus globulusblad etherische olie, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, natriumcitraatkamfer , Magnesiumstearaat, Xanthaangom, Natriumdehydroacetaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Mentha Piperita (Pepermunt) Olie, Limoneen, Linalool.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.