€ 29,95
€ 24,90
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,90
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,90
Meest
verkocht
€ 19,90
€ 19,90
€ 17,95
€ 19,95
€ 19,90
€ 19,90
€ 19,95
€ 24,95
€ 22,90
€ 19,90
€ 19,90
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(4)
€ 19,90
€ 19,90
€ 19,90
(1)
€ 19,90
(1)
€ 24,90
€ 22,90
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95

Welke producten van Dick Johnson kiezen?

Wanneer je de naam Dick Johnson hoort, denk je waarschijnlijk aan een Amerikaanse nieuwslezer of aan een ster in de wereld van het volwassenenentertainment. In werkelijkheid betreft het echter een Fins merk dat zicht op een geweldige manier richt op het bieden van mannenverzorgingsproducten. Meerdere van de producten moet elke man vanzelfsprekend in zijn badkamerkastje hebben staan.

Wat mag je verwachten van Dick Johnson?

Kijk je naar het assortiment aan producten dat Dick Johnson, dan zie je al direct dat het verzorgen van huid en haar heel serieus wordt genomen. Voor elk stukje man dat je bent is namelijk wel een product te vinden waarmee je frisser, sterker, gezonder en beter voor de dag kan komen. Je mag dus verwachten dat je alle mogelijkheden aangereikt krijgt om het beste uit je mannelijke zelf te halen. Waarbij alle producten ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik zijn.

De beste producten van Dick Johnson

Als echte mannenman wil je dan ook weleens weten wat de toppers uit de line-up van Dick Johnson zijn. MijnBaard heeft de nodige tips voor je verzameld.
Dick Johnson Fibre Wax Insouciant 100 ML
Dick Johnson Beard Oil Snake Oil 50 ML
Dick Johnson Ball Wax 50 ML

Dick Johnson Fibre Wax Insouciant 100 ML

Wanneer je als man aan je uiterlijke verzorging begint, dan start dat vrijwel altijd met je kapsel. Daar heb je natuurlijk een goed idee over. Nu alleen nog een middel om het in model te houden. Daar gebruik je Dick Johnson Fibre Wax Insouciant voor. Een wax die op waterbasis is gemaakt met een sterke hold en een matige shine. Dit werkt voor jou.

Dick Johnson Beard Oil Snake Oil 50 ML

De Dick Johnson Beard Oil Snake Oil is niet alleen geschikt om de baardharen te voeden en verzorgen. Het is juist ook een olie die heel goed is voor de huid. Vooral interessant is natuurlijk de geur, die is gebaseerd op een combinatie van whisky en vanille. Mannelijker kun je het natuurlijk niet krijgen.

Dick Johnson Ball Wax 50 ML

Wax voor de ballen, precies zoals de naam al zegt. Heb je dat echt nodig? Jazeker. Zonder da je het beseft wordt er flink gezweet rondom de testikels. Dat maakt het niet alleen minder fris, het is ook gewoon slecht voor de huid. Met de ball wax zorg je voor een frisse geur en zijdezacht resultaat.

Wat maakt Dick Johnson een goede keuze?

Het is belangrijk om te weten hoe Dick Johnson zich onderscheidt van andere merken die zich op het gehele gebied van mannenverzorgingsproducten richten. Dit is gemakkelijk aan te geven. Deze fabrikant uit Finland zorgt namelijk dat alle producten die het op de markt brengt altijd een extra werking te bieden hebben. Zo zijn er pommades voor het haar die een anti-roos werking hebben. Terwijl de baardolie ook de huid eronder optimaal verzorgt.

Zijn de producten altijd natuurlijk?

Dick Johnson streeft er wel naar om altijd natuurlijke ingrediënten in de producten te gebruiken. Juist ook omdat je daarmee duurzaam aan de slag kan gaan. Het is wel heel aantrekkelijk om er zeker van te zijn dat je jezelf op de best mogelijke manier kan verzorgen, zonder dat de rest van de wereld daaronder hoeft te lijden. In dat opzicht zijn de natuurlijke oliën en stoffen dan ook wel heel belangrijk voor jou als je een product kiest.

Wat is de gebruiksmethode voor de producten?

Je hebt voor Dick Johnson geen speciale gereedschappen nodig om ervan te genieten. Je kunt de olie, wax of andere producten gewoon op je handen aanbrengen. Wrijf het even voorzichtig in de palmen uit om het te spreiden en een beetje te verwarmen. Op die manier kan je er het best mee werken. Vervolgens smeer je het in je baard, je haar of op je huid. Je zal merken dat het direct goed intrekt en dat je er voordeel van hebt.

Kan ik de producten met elkaar combineren?

Het is inderdaad geen probleem om de middelen van Dick Johnson met elkaar te combineren. Wel is het slim om even naar de ingrediënten te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld het best de middelen uit de Whisky en Vanille lijn met elkaar combineren. Het spreekt natuurlijk voor zich dat deze goed bij elkaar passen. Al zijn er ook andere goede combinaties te maken waar je als man heel veel plezier van kan hebben.