Honest Amish peppermint soap

Zeep Pepermunt & Vogelmuur - Honest Amish

€9,95 
Op voorraad
15

Wellicht ook interessant:

Zeep Pepermunt & Vogelmuur - Honest Amish

Honest Amish Pepermunt & Vogelmuur zeep heeft een groene tint van het botanische additief vogelmuur, de geur van pepermunt die je je ogen doet openen en geeft je een tinteling zodat dat je zin in je dag hebt. Dit is een geweldig stuk zeep en heeft een heerlijke natuurlijke geur. Vogelmuur is eeuwenlang gebruikt om te helpen bij huidaandoeningen. Een geweldige manier om je dag te beginnen.

Ieder stuk zeep die Honest Amish maken heeft een andere mix en verhouding van de natuurlijke oliën die erin verwerkt zijn. Als je van handgemaakte zeep houdt, zult je deze zeer zeker waarderen. Gemaakt door ambachtelijke meester zeepmakers om puur, eenvoudig, en ronduit goed zijn.

Het gewicht van de zeep varieert tussen de 150 en 180 gram per stuk.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Zeep Pepermunt & Vogelmuur - Honest Amish

- Pepermunt & Vogelmuur zeep

5 5

Ik heb erg droge, scheurende, schilferige handen en voeten en tot op heden hebben de doctoren hier nog geen oorzaak of oplossing voor kunnen vinden. Dus onder het motto van baat het niet schaad het niet (puur natuur lijkt me vrij safe) heb ik deze zeep gekocht vanwege de speciale werking van de vogelmuur. Ik moet het nog op de langere termijn gaan ondervinden maar vooralsnog lijkt het te werken, wel in combinatie met de handsalve. De geur is apart, niet heel sterk aanwezig, maar na een tijdje komt het frisse van de pepermunt naar boven.

- The smell is strong in this one :)

5 5

Wow what an awesome soap. Fell in love with it. It feels very nice on skin and the smell is amazing.

Schrijf een review