Damn Good Soap body zeep

Body Zeep van Damn Good Soap

Handgemaakt, natuurlijk en zwart. Dit is universele zeep waarmee het voor Damn Good Soap allemaal begonnen is. Het recept is speciaal ontwikkeld voor mannen. Het maakt schoon, ruikt lekker en het feit dat ie zwart is maakt duidelijk dat deze zeep echt van hem is. Het is een groot stuk zeep gemaakt voor mannenhanden en gaat lekker lang mee. Je zult merken dat deze zeep heerlijk is voor een gevoelige huid, je zult er geen last van hebben!

Afmeting van de zeep is 9,5 x 6,5 x 3,5 cms en het gewicht is ongeveer 150 gram.

Ben je op zoek naar een houten zeepbakje wat hierbij gaat? Hier kun je een Beukenhouten zeepbakje kopen.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Body Zeep van Damn Good Soap

- Damn good soap.

4 5

Het merk zegt het zelf al, verdomd goeie zeep. Fijne, niet overheersende geur (niet echt te plaatsen wat het is). En lekker zacht voor de gevoelige huid. Aangezien de baardzeep uitverkocht was, gebruik ik m daar ook voor. Prima te doen.

Ook de service van mijnbaard.nl was weer uitstekend (had niet anders verwacht), binnen enkele dagen lag het pakketje thuis op me te wachten.(ookal had ik voor een pick-up gekozen) dat noem ik nog eens klantenbinding.
Alleen een beetje jammer dat de postbode het pakje gewoon buiten tegen het kozijn had gezet, maar gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam.

- Bijzonder

4 5

De zeep zit in een leuke verpakking, en natuurlijk leuk dat die zwart is. De geur is bijzonder.. kan het niet echt thuis brengen waar het naar ruikt.
Het is iets wat je echt geweldig vind, of helemaal niks... zelf erg blij mee, m'n vriendin ook ;) voelt lekker aan op de huid, vooral paar minuten na het insmeren.
heb een gevoelige huid, maar totaal geen last van deze zeep!

Schrijf een review