Solid Cologne Quentin
€16,95 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Beschikbaar in 6 variaties (16 gram)

Maak hiernaast je keuze voor:
- Solid Cologne Xavier
- Solid Cologne Quentin
- Solid Cologne Kahn
- Solid Cologne Felix
- Solid Cologne Magnus **nieuw**
- Solid Cologne Alexander **nieuw**

Lees reviews Schrijf een review

Solid Cologne

Solid Cologne is een geheel nieuw concept. De solid cologne wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en oliën. Dit vochtinbrengende product bevat cacaoboter en jojoba wax met een vleugje kokosolie en een hebben allen een speciale geur. De Solid Cologne is makkelijk mee te nemen, het zit in een handig schuifblikje. Overal en altijd lekker ruiken en een gehydrateerde huid.

Hoe gebruik je de Solid Cologne:
Je hebt slechts een klein beetje nodig. Veeg met je vinger over de inhoud en smeer het uit op de gewenste plek. Belangrijkste gebieden zijn polsen, oren en nek.

Test voor allergenen voor je de Solid Cologne gebruikt.

Je kunt bovenin het scherm kiezen voor de volgende variaties:
- Xavier Solid Cologne: Xavier bestaat uit citroen met noten van lavendel en patchouli. Basisnoten van vetiver en wierook. Lekkere lucht!
- Quentin Solid Cologne: rijke oosterse en verfijnde geur, die bestaat uit topnoten van bergamot, citroen ondersteund door een hart van olijfbloem, kernhout en ceder. Rustend op een basiscombinatie van muskus, amber, tonkabonen en vanille.
- Kahn Solid Cologne: aangename, klassieke maar toch frisse mannelijke Solid Cologne is een mix van bloemen, groen en bosrijk, en is perfect voor de hedendaagse man. Een verse groene kruiden geur met citrus en groene topnoten, wat leidt tot een hart van pepermunt, kruiden, lelie, jasmijn, violet en een basis van muskus en bossen.
- Felix Solid Cologne: een mix van fruitige, groen, bloemen en houtachtige geur. Felix bestaat uit grapefruit, bergamot met munt versmolten tot kardemom, kaneel en clover. Met groen blad, groen violet toegevoegd aan een hart van lelie en roos. Gemixt in heerlijk bosrijk cederhout, sandelhout en zoete vanille.
- Magnus Solid Cologne: De toptonen beginnen met verse citrus tonen van grapefruit en limoen. Midden- en basistonen bevatten blauwe agava, warme kaneel, amber en donkere chocolade. Lekker hoor!
- Alexander Solid Cologne: Het parfum begint met verse grapefruit, die leidt naar het hart van aromatisch laurier en jasmijn. De houtachtige basis bestaat uit patchouli, eikenmos en ambergrijs. Een echt onvergetelijke cologne!

Inhoud van de Solid Cologne:
Cocoa boter, jojobawax, kokosolie, parfum

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review