Dutchbeards Satan's Bitch Solid Cologne

Solid Cologne Satan's Bitch

€19,95 
Op voorraad
6

Wellicht ook interessant:

Damn Good Soap Solid Cologne Original
€19,95 
Pappas Solid Cologne Mahony
€17,00 

Solid Cologne Satan's Bitch

Onze favoriete geur van Dutchbeards; Satan's Bluff is nu ook beschikbaar als Satan's Bitch Solid Cologne. Solid Cologne is een parfum/cologne in vaste vorm. Niet meer een fles aftershave of parfum in je tas maar een klein schuifblikje met je favoriete geur. Erg makkelijk in gebruik en ook nog eens verzorgend voor je huid. Dutchbeards solid cologne is gemaakt van puur natuurlijke producten en bevat dus geen chemicaliën of alcohol die je huid onnodig belasten. Heb je een baard en gebruik je Satan's Bluff baardolie dan heb je de solid cologne niet echt nodig maar voor de baardloze mannen en natuurlijk ook voor de dames (die geen genoeg krijgen van de baardolie van hun baardmannetje) is dit het ideale product. Een manier waarop jij ook lekker kunt genieten van de Dutchbeards producten.

Gebruik van de Solid Cologne:
Schraap een klein beetje van de solid cologne uit het blikje met de bovenkant van je nagel en wrijf dit warm tussen je handen. Hierdoor zal de solid cologne smelten en kun je het daar aanbrengen waar jij het prettig vindt. Bijvoorbeeld in je hals of op je polsen. Naast dat het lekker ruikt is het ook nog eens verzorgend voor je huid dus kun je het ook gewoon op je gezicht smeren. Of op andere plekken waar je wat last hebt van een droge huid.

Let op: de Solid cologne is gemaakt op basis van wax producten en deze zullen smelten bij hogere temperaturen. Dus als je de Solid Cologne in je auto bewaart op een warme zomerse dag, dan is de kans groot dat het vloeibaar wordt en uit het blikje loopt als het niet rechtop staat.

Ingrediënten van de Satan's Bitch Solid Cologne:
Abrikozenpitolie, Arganolie, Baobab olie, Bijenwas, Castor olie (helder), Druivenpit olie, Pure kokos olie, Vitamine E olie

Andere producten in deze categorie

Reuzel Solid Cologne Wood & Spice
€11,95 
Pappas Solid Cologne Vetyver
€17,00 
Damn Good Soap Solid Cologne The Woods
€19,95 
Damn Good Soap Solid Cologne Original
€19,95 
Bossman Colotion Royal Oud
€14,95 
Solid Cologne UK Sikandar
€16,95 
Schrijf een review