Damn Good Soap Solid Cologne Original

Solid Cologne - Damn Good Soap

€19,95 
Op voorraad
10

Wellicht ook interessant:

The Beard Buddy voor een perfecte baard
€14,95 
MijnBaard redwood beard comb
€9,95 

Solid Cologne - Damn Good Soap

Damn Good Soap is een pionier op het gebied van de Solid Cologne. Wij zijn in ieder geval enthousiast. Geen geklooi meer met een eau-de-toilet spray, nee gewoon je blikje Solid Cologne erbij pakken, even wrijven met je duim en of vingers over de substantie (net een soort harde wax) en dan kun je het smeren op plekken waar jij lekker wilt ruiken. Alle ingrediënten van de Solid Cologne zijn puur natuurlijk en dus geen nare chemische, alcoholische spullen op je huid en in je bloedbaan. Een schuifblikje Solid Cologne bevat 15 ml, maar hier doe je heel lang mee en je kunt het makkelijk in je zak meenemen. De geuren van de solid colognes matchen de geuren van de Damn Good Soap baardolie en baardbalsem.

Je kunt bovenin het scherm kiezen voor de volgende Solid Colognes:
- Original; is stevig en mannelijk.
- The Woods; heerlijke woody geur.
- The Streets: een zoete en licht kruidige geur.

Ingrediënten van de Solid Cologne:
Bijenwas, Kokosolie, Druivenpitolie, jeneverbesolie, cederhoutolie, sandalhoutolie, bergamotolie, kaneelolie, lavendelolie, cypressolie.

Andere producten in deze categorie

Reuzel Solid Cologne Wood & Spice
€11,95 
Imperial After Shave Balm & Face Moisturizer
€22,95 
Wormwood Absinthium Cream Prospector Co.
€17,50 
Zew Hand Santizer
€7,95 
Corleone Cleaning Stuff Classic Shampoo
€16,50 
Face Armour Dr K Soap Company
€16,95 

Reviews over Solid Cologne - Damn Good Soap

- Lekkere geur, handig in gebruik, maar de geur vervaagt snel

2 5

Leuk gadget en de geur is bij aanvang vrij intens, maar blijft helaas niet lang hangen.

- Damn Good Soap -Solid Cologne The Woods

2 5

Als tevreden gebruiker van de baardolie van Damn Good Soap waren mijn verwachtingen van de Solid Cologne hoog. Nu, na enig gebruik, valt het tegen. De cologne is hard, en moeilijk aan te brengen. Je moet hard wrijven om enig product op je vinger te krijgen. Na aangebracht te hebben voelt het daarna lang vettig op je huid. De heerlijke geur die ik gewend ben van de baardolie(The Woods) komt ook hier terug. Echter is heel snel verdwenen nadat je de cologne hebt aangebracht. Voordeel is wel dat het de huid niet irriteert, ik heb een zeer gevoelige huid, en heb geen last. Maar ja wat heb je eraan als het al snel niet meer geurt. Voor mij helaas een miskoop geweest.

- Solid Cologne - The woods

4 5

De geur is echt uitstekend van dit product.
Het enige jammere is dat het niet zo lang blijft hangen qua geur.
Maar ga dit zeker nog opnieuw kopen

- baardverzorging

5 5

Afgelopen zaterdag mijn eerste pakket baardverzorgingsproducten ontvangen. Ben laaiend enthousiast. Damm good soap company, solid cologne the woods. Heerlijke mannelijke geur zonder direct penetrant te zijn. Zowel beard wash, tonic als wax zijn makkelijk te hanteren. Omdat deze producten niet op basis van alcohol zijn, ook goed te gebruiken door mannen met longaandoeningen. Ben helemaal blij, ook met een lekker luchtje te kunnen, zonder direct benauwd te worden. Ben nog trotser op mijn baard nu.

Schrijf een review