Schmiere Ex Shampoo

Schmier-Ex Shampoo

"Schmiere" betekent "vet" in het Duits. Heb je problemen met het uitwassen van vet, pomade en andere nare vettige dingen? De oplossing: Schmier- Ex shampoo! Dit jaar is Schmiere met een nieuwe look van de fles gekomen (vet cool!) en met een geoptimaliseerde formulering. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om het ontwerp in deze fantastische vintage look te herstellen. De nieuwe metalen fles ziet er erg mooi uit en de shampoo is makkelijk eruit te halen. De formulering is ook geoptimaliseerd, waardoor het vet nog beter wordt opgelost. De kers op de taart: De mooie citrusgeur van de nieuwe Schmier-Ex!

Instructies voor de Schmier-Ex shampoo:
Doe een klein beetje shamnpoo op nat haar en wrijf zachtjes. Je hebt echt een klein beetje nodig.

Ingrediënten:
Aqua, Natrium Laureth Sulfaat, Polysorbaat 80, Natriumchloride, Cocamidopropyl Betaine, Kaliumcocoyl Hydrolized Collageen, PEG-7 Glycerylcocoaat, Panthenol, Polyquaternium-11, Parfum, Limoneen, Citraal, Linalool, Benzylalcohol, Methylchloorothiazolinon, Methylisothiazolinon, C.I. 42090

Andere producten in deze categorie

Reviews over Schmier-Ex Shampoo

- Schmier Ex Shampoo

2 5

Niemand heeft nog een review geschreven dus ik dacht laat ik mijn ervaringen delen.

Zoals wel bekend neem ik aan, de service en snelheid van verzenden 10 van de 5 sterren.

Nu de shampoo; ik heb een olie basis pomade (nu reuzel green), met met de Reuzel shampoo (die groene scrub) gaat de pomade na voorbehandelde met een conditioner er met 1 x uit.
Deze van Schmier is dan wel een stuk goedkoper maar aan het einde weer een stuk duurder. Waarom? Ik moet per keer wel drie keer wassen om alles eruit te krijgen , zelf als ik mijn haar hiervoor met een conditioner behandel. De geur is prima het flesje ziet er ook leuk uit.

Mijn conclusie, als deze op is neem ik weer de vertrouwde en goed werkende Reuzel scrub shampoo.

Schrijf een review