Schmiere Ex Shampoo

Schmier-Ex Shampoo

"Schmiere" betekent "vet" in het Duits. Heb je problemen met het uitwassen van vet, pomade en andere nare vettige dingen? De oplossing: Schmier- Ex shampoo! Dit jaar is Schmiere met een nieuwe look van de fles gekomen (vet cool!) en met een geoptimaliseerde formulering. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om het ontwerp in deze fantastische vintage look te herstellen. De nieuwe metalen fles ziet er erg mooi uit en de shampoo is makkelijk eruit te halen. De formulering is ook geoptimaliseerd, waardoor het vet nog beter wordt opgelost. De kers op de taart: De mooie citrusgeur van de nieuwe Schmier-Ex!

Instructies voor de Schmier-Ex shampoo:
Doe een klein beetje shamnpoo op nat haar en wrijf zachtjes. Je hebt echt een klein beetje nodig.

Ingrediënten:
Aqua, Natrium Laureth Sulfaat, Polysorbaat 80, Natriumchloride, Cocamidopropyl Betaine, Kaliumcocoyl Hydrolized Collageen, PEG-7 Glycerylcocoaat, Panthenol, Polyquaternium-11, Parfum, Limoneen, Citraal, Linalool, Benzylalcohol, Methylchloorothiazolinon, Methylisothiazolinon, C.I. 42090

Andere producten in deze categorie

Reviews over Schmier-Ex Shampoo

- Schmier-ex shampoo

1 5

Ondanks de review van Xander toch de gok gewaagd omdat ik het zou gebruiken met Schmiere pommade, en dat het zou vast wel moeten werken om pommade van hetzelfde merk eruit te krijgen. Toch..?

Niets is minder waar. Zelfs na vijf(!) keer inwrijven en uitspoelen zit er nog genoeg vet in m'n haar om het in model te kammen. Binnenkort maar eens de scrub shampoo van Reuzel bestellen...

- Schmier Ex Shampoo

2 5

Niemand heeft nog een review geschreven dus ik dacht laat ik mijn ervaringen delen.

Zoals wel bekend neem ik aan, de service en snelheid van verzenden 10 van de 5 sterren.

Nu de shampoo; ik heb een olie basis pomade (nu reuzel green), met met de Reuzel shampoo (die groene scrub) gaat de pomade na voorbehandelde met een conditioner er met 1 x uit.
Deze van Schmier is dan wel een stuk goedkoper maar aan het einde weer een stuk duurder. Waarom? Ik moet per keer wel drie keer wassen om alles eruit te krijgen , zelf als ik mijn haar hiervoor met een conditioner behandel. De geur is prima het flesje ziet er ook leuk uit.

Mijn conclusie, als deze op is neem ik weer de vertrouwde en goed werkende Reuzel scrub shampoo.

Schrijf een review