Morgan's Dandruff control shampoo

Anti-roos shampoo

Morgan's Dandruff Control Shampoo is een anti-roos shampoo die jeuk en schilfers tegen gaat. De shampoo heeft een lichte geur.

Gebruik van de anti-roos shampoo:
Maak je haar goed nat, verwerk een beetje shampoo goed in je hoofdhaar zodat het goed gaat schuimen. Wacht eventjes, en spoel het dan uit. Verwerk dan opnieuw een beetje in je haar, goed wassen, even wachten dan opnieuw uitspoelen.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Anti-roos shampoo

- Een life changer !

4 5

De Morgan's Anti roos shampoo heeft werkelijk elk aspect van mijn leven verbetert ! Niet alleen is mijn baard nu roos vrij en shiny like a diamond; hij straalt ook NOG meer mannelijkheid uit ! Vrouwen vallen als dominostenen, mannen knikken met eerbied en een tikkeltje afschuw naar mijn bronstige manen; jongens kijken met verbazing naar deze bebaarde superman en meisje vallen in zwijm of lopen weg; niet wetend wat te doen met al die nieuwe emoties.
Naast mijn baard is nu ook het haar op mijn tanden dubbel zo sterk en kan ik, als grote stoere man, zonder vrees die achtpoten uit ons huis verdrijven (mits een lange stok).

Als ik een klein nadeel van dit mannen elixer moet aanwijzen, is dat door de lange werking en actieve bestanddelen (niet zeker, dat verzin ik er hier nu even bij) , andere haarpartijen die in de buurt van mijn baard komen, nu ook NOG sterker (en roos vrij) worden; waardoor mijn vriendin(en) nog meer werk hebben bij het trimmen en kappen van hun bebossing. Daar trek ik dus wel 1 ster voor af.

Het is simpel; een man zonder Morgan's Anti roos shampoo; die kan zich in het diepste van zijn mannelijkheid; geen man noemen.

Schrijf een review