Böker nagelknipper

Nagelknipper - Böker

Ja, ook jij dient je teennagels wel een beetje binnen de perken te houden. Nu hebben wij het juiste gereedschap hiervoor gevonden. De Böker nagelknipper is echt een staaltje Duitse vakmanschap. Deze roestvrijstalen nagelknipper ziet er niet alleen super tof uit, hij knipt ook nog eens als de beste!

De Böker nagelknipper van de serie Ringlock is bijzonder innovatief. De klassieke schroef van de knipper wordt vervangen door een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd sluitsysteem. Dit Ringlock systeem wordt vervaardigd met behulp van technologie die horlogemakers gebruiken en werkt met een ring en een aluminium lager. Dit zorgt voor een vaste en nauwkeurige werking van de snijbladen. Het Ringlock systeem garandeert nauwkeurig en langdurig probleemloos snijden en verlengt de levensduur van de nagelknipper. Alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat een degelijke oppervlaktebehandeling gehad heeft.

Met recht een nagelknipper voor echte mannen!

Lengte van de nagelknipper is 8,5 cm.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Nagelknipper - Böker

- Goed schaartje

5 5

Dit nagelschaartje is geen overbodige luxe. Ik heb jaren lang gekeken in de winkels voor een fatsoenlijke nagelschaar. Zeker mijn teennagels maken zo'n beetje elk kruidvatschaartje in notime kapot. Maar deze niet, ik gebruik hem nu al een maand en werkt perfect. Is zeker de investering waard.

- Lifechanger

5 5

Dit nagelschaartje heeft echt mijn leven veranderd, wat een fantastisch product.
Jarenlang knipte ik mijn nagels met een schaar die zo bot was als de neten en ben blij dat ik eindelijk deze investering gedaan heb.
Twijfel niet mensen, dit schaartje is net een betonschaar en gaat als een mes door het boter!

Doen dus!

Schrijf een review