Böker manicure set

Manicure Set - Böker

€24,95
Op voorraad
5

Wellicht ook interessant:

Manicure Set - Böker

De moderne mens (lees man met baard) waardeert een nette uitstraling. Dat behelst oa een regelmatige manicure, die alleen kan worden bereikt met behulp van eerste klas instrumenten. De nieuwste manicure sets van Böker Arbolito pakken deze mannelijke behoeften grondig aan. De instrumentenhouder is gemaakt van premium rundleder, deze garandeert een langdurige bescherming voor je kwaliteits gereedschap tijdens het reizen.

Alle Boker manicure instrumenten zijn gemaakt van roestvrij staal met een mooie matte afwerking. De set wordt geleverd in een mooie geschenkdoos.

Vierdelige set met nagelschaar, nagelknipper, pincet en nagelvijl.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Manicure Set - Böker

- Manicure set

5 5

Als vrouw (zonder baard op het moment) toch bij mijn baard terechtgekomen.
Geweldige manicureset, echt niet alleen voor mannen.. Alles bij elkaar en alles wat je nodig hebt!

- Manicure set

5 5

Luxe manicure set, mooi verpakt in een leren hoes daardoor alles mooi bij de hand in een set. Ik ben tevreden over de kwaliteit en denk dat de set heel lang mee gaat. Topproduct.

- Manicure set

4 5

Na ellendig lang lopen zoeken naar m'n nagelschaar was ik het zat. Dus gekeken op mijnbaard.nl of hun er niet toevallig te koop hebben.
en ja hoor! komt wel in een set, met een mooi leren hoesje erom heen. Echt kwaliteit spul, voelt goed aan. dus zeker het geld waard.

Schrijf een review