Honest Amish Medicinal Lip balm

Lippenbalsem - 2 geuren

€3,25 
Op voorraad
21

Wellicht ook interessant:

Lippenbalsem - 2 geuren

Medicinal Lip Balm: de geur van essentiële olie van eucalyptus verwarmt je neus en een vleugje honing smaakt zoet op je lippen. Deze mix van weelderige biologische fruit- en notenoliën en -boters is doordrenkt met genezende kruiden en plantaardige ingrediënten, om je gekloofde en gedroogde lippen te helpen genezen. Honest Amish voegt alleen natuurlijke en biologische ingrediënten toe zoals lokaal geoogste bijenwas, en ze gebruiken nooit synthetische conserveermiddelen of geurstoffen in hun producten. Puur & eenvoudig.

Yoder Bomb lippenbalsem is een mix van weelderige biologische fruit- en notenoliën en boters in combinatie met lokale, in de natuur geoogste bijenwas om de beste lippenbalsem ooit te creeeren. Echte zoethoutsmaak en -geuren komen van de toegevoegde natuurlijke etherische oliën. Niets kunstmatigs. Het zal je gekloofde lippen voeden en verzorgen zodat je de hele dag kunt glimlachen zonder dat je lippen openbarsten.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Lippenbalsem - 2 geuren

- Medicinal lipbalm, Honest Amish

5 5

Net zoals bij m'n handen heb ik in de winter standaard een scheur in m'n lip. De medicinal lipbalm verzacht direct, en de subtiele eucalyptus geur opent gelijk de neus. Heb voor 't slapen gaan een goeie laag aangebracht en 's ochtends was de scheur in m'n lip al helemaal geheeld, zeer bizar en geloofde ook bijna mijn ogen niet. Ik ben een fan van H-A... En ook van het mijnbaard team... Wat een snelle service steeds! Zelfs rond 21 uur besteld kon ik m'n bestelling de volgende dag al ophalen. Chapeau, and keep up the good work!

- Doet wat het moet doen

5 5

Ik ben inmiddels een aantal dagen in het bezit van deze lippenbalm en lekker aan het smeren, aangezien mijn lippen altijd wat droog worden wanneer de temperaturen omlaag schieten.
Het is een prettige balm met een fijne geur die overigens niet overheersend is, noch te proeven. Het is eigenlijk heel simpel. Het doet wat het moet doen.
Daarbij komt het in een strak aluminium doosje met een uitschuifbaar dekseltje.

Wederom een fijn product van Honest Amish.

Schrijf een review