Volume Hair Plus - Zwart

Volume Hair Plus

€15,95 
Op voorraad
96

Wellicht ook interessant:

The Beard Buddy voor een perfecte baard
€14,95 
MijnBaard Beard Bib White
€11,95 
MijnBaard Woody Citrus beard care set
€49,95 

Volume Hair Plus - Hair Make Up (250 ml of 150 ml = Compressed versie)
Tot 50% dikker haar!

Maak hier je keuze voor:
- Zwart
- Donker Bruin = 150 ml
- Midden Bruin = 150 ml
- Donker Blond = 150 ml
- Midden Blond = 150 ml
- Blond = 150 ml
- Grijs = 250 ml
- Wit = 150 ml
- As Blond (komt niet terug, maak mix van midden blond en wit)

Lees reviews Schrijf een review

Volume Hair Plus

Volume Hair PLUS is een haarspray die dun haar en kalende plekken camoufleert. In de spray zitten duizenden kleine kunststofvezeltjes die zich hechten aan de aanwezige haren en uitzetten bij droging. Op deze manier toont het haar optisch dikker. De kleurstof in de spray kleurt de haren en hoofdhuid in dezelfde kleur. Op deze manier vallen lichte plekken en verkleurde of grijze haren niet meer op. Eén spray Volume Hair Plus zorgt voor tot wel 50% dikker haar. Volume Hair Plus is ideaal bij haarverlies en dun haar. In enkele seconden is niets meer te zien van je dunne baard (of snor of hoofdhaar). Niemand zal weten dat je Volume Hair PLUS gebruikt.

De Asblond wordt niet meer geproduceerd, deze kun je zelf maken door een mix van Midden Blond en Wit.

Belangrijk: In de loop van dit jaar zullen alle 250 ML flessen vervangen worden door 150 ml "compressed" flessen. Zelfde inhoud, zelfde levensduur, alleen minder aluminium en minder CO2 uitstoot. De Zwarte versie is reeds omgezet naar de 150 ML compressed. Alleen de "Blond" fles bevat 200 ml (niet compressed) en heeft nog een oud label. Product is echter prima!

Kies boven in het scherm je gewenste kleur:

Direct resultaat met Volume Hair Plus:
In slechts enkele seconden zijn kalende plekken en dun haar niet langer zichtbaar. Je gebruikt de spray, laat het haar goed drogen en ziet meteen het resultaat. Zo kun je ook eenvoudig nóg een ronde sprayen voor de finishing touch.

Tips & Tricks:
Niet direct sprayen?
Spray VHP op een styling borstel en borstel het in je haar. Gebruik dicht bij de haargrens een wattenstaafje of (oude) tandenborstel
Maak het haar "los"
Voor gebruik, kam of borstel het haar zoveel mogelijk omhoog/ uit elkaar.
Minder is Meer
Voor het beste resultaat, breng steeds een beetje VHP spray aan i.p.v. 1 keer veel.
Steeds Kort Sprayen
Wanneer je VHP aanbrengt, doe dit met korte spray sessies
Kleuren lopen in elkaar over
Spray kort "om" de te behandelen plek heen. Tijdens het uitborstelen zullen de kleur van de spray en uw eigen haarkleur in elkaar overlopen
Oversprayen
Bescherm kleding en materialen tegen "over" sprayen. Leg een donker gekleurde handdoek over je schouders/borst. VHP spray is met warm water en zeep te verwijderen.
Tot slot:
Gebruik van VHP kan zeer persoonlijk zijn. Probeer het gebruik van VHP op verschillende manieren uit om de voor jou beste wijze te vinden. VHP spray kan worden uitgewassen met shampoo.

BELANGRIJK: Vóór en Na ieder gebruik:
Om de sproei installatie schoon te houden en verstoppingen te voorkomen:
- Voor IEDER gebruik 60 seconden goed schudden
- Schudt de bus ook kort tussen de spray sessies in
- Na IEDER gebruik de bus omkeren (op de kop houden) en een paar seconden doorspuiten tot geen kleur maar alleen gas gesprayd wordt.

Klachten met spuitbus?
Dit kan gebeuren wanneer de instructie vóór en na gebruik niet (juist) wordt opgevolgd. Deze informatie staat op de achterzijde van elke spuitbus vermeld. Verstoppingen kunnen worden veroorzaakt door het niet goed schudden vóór gebruik echter het niet op de kop doorspuiten NA gebruik is de meest voorkomende oorzaak. Hierdoor kan er spray achterblijven in de sproeidop die bij droging kan zorgen voor een verstopping.

Hoe te handelen bij verstopping:
1. Haal de sproeidop van de spuitbus af.
2. Leg deze een kwartiertje in heet water om te weken.
3. Let op, leg ALLEEN de sproeidop in heet water, NIET de spuitbus !!
4. Droog de sproeidop goed (eventueel met een föhn). U kunt deze ook even “doorblazen”.
5. U kunt eventueel ook het "spuit oogje" doorprikken met een dunne speld
6. Plaats de sproeidop terug op de spuitbus
7. Schudt de bus minimaal 30 seconden goed door.
8. Keer de spuitbus om (dus op de kop houden) en spray eerst omgekeerd.
9. Daarna in normale stand sprayen.

Instructiefilmpje van Volume Hair Plus:

Andere producten in deze categorie

€11,95 
Brown/Auburn Blackbeard For Men
€11,95 
Volume Hair Plus Grijs
€15,95 
Volume Hair Plus As Blond
€15,95 
Morgan's Hair Darkening Cream 125 ml
€16,50 
Black BlackBeard For Men
€11,95 

Reviews over Volume Hair Plus

- De haarverf/baardverf van VHP

1 5

De haarverf/baardverf van VHP is alleen maar te gebruiken voor kale plekken na 1x douche/wassen is het er uit en het aanbrengen is heel omhandig je hele badkamer komt er onder als je het op een borstel wilt aanbrengen
Haar word er hard en voelt stug aan erdoor en geeft af!
Geen aanrader...!!!!!
Just for Men is beter!

- Volume hair

5 5

Ik gebruik het al een paar maanden. Voor mij werkt het perfect, bedekt goed de kale plekken en ben ook zeer tevreden over MijnBaard.nl ze geven goede service

- VHP spray

5 5

Wat een wondermiddel voor dunne haar en vooral kale plekken . Ik heb volle haar alleen mijn kruin altijd een beetje kaal geweest en ook het haar van mijn voorhoofd is dun geworden en sindsdien dat ik dit gebruikt voel ik me heel goed .
Ik raad iedereen aan een fantastische oplossing en ik ga weer kopen

- Volume hair plus

5 5

Dik tevreden over mijnbaard.nl. tot nu toe altijd goed en op tijd mijn pakket binnengekregen. Lekker bezig joh

Ik heb helaas sinds een paar jaar uitdunnend haar. Sinds ik volume hair spray gebruik voel ik mij weer zelfverzekerder. Het is soms even knoeien met mijn haarkleur. Ik had eerst donkerblond haar maar de kleur matchte niet met mijn eigen haarkleur. Ik heb meer een peper-zout kleur en nu ik midden-blond met wit combineer krijg ik betere resultaten.
Soms wel wat vervelend als je bruine vlekken op je hoofdhuid ziet zitten.

- Volume Hair Plus (midden bruin)

5 5

Ik vind het echt een wondermiddel! Ik ben 20 jaar en heb afgelopen zomer te horen gekregen dat ik lymfeklierkanker heb. Ik ben bijna aan het einde van de chemokuren en heb het 'geluk' dat ik mijn hoofdhaar nog heb, dit op zich is al een uitzondering. Mijn haar begint wel heel erg uit te dunnen, maar met Volume Hair Plus is het zo goed als niet zichtbaar dat ik hier en daar minder haar heb. Ik ben echt enorm blij met dit product en durf weer zelfzeker over straat, het feit dat ik me goed voel over mijn uiterlijk (gezien de medische situatie) helpt me enorm in het genezingsproces. Zeker dus een aanrader voor jong en oud! MijnBaard is echt een zeer goede winkel! Vriendelijk, snel geleverd (ondanks de feestdagen!) en direct ter beschikking als je hulp nodig hebt. Ik ben zeer tevreden!

- Haarvolume spray

1 5

Snel besteld en bezorgd. Top. Onlangs de haar VOLUME spray gekocht om mijn baard wat voller te laten lijken. Echter gaf de spray (kleur grijs) niet het gewenste resultaat wat ik gehoopt had. Het leek net of ik primer in mijn baard had gedaan. Had verwacht dat de kleur lichter was. Miskoop dus.

- Haarspray grijs

5 5

Ik ben geen man maar een vrouw van 70 jaar. Door chemokuren is mijn haar dunner geworden. Ik ben nu helemaal grijs en ik wil er toch graag goed uit blijven zien. Daarom gebeld met MIJN BAARD en ze hebben direct de kleur grijs besteld, want deze kleur zat niet in hun assortiment. Dat vind ik nu leuk en is grote Klasse waar ik erg blij mee ben....!!!

- Kale plekken

5 5

Ik word oud en steeds kaler. Met deze spray kan ik mijn kale plekken heel goed verbergen. Voor mij is deze spray een geschenk uit de hemel.

- Grijze aanzet

5 5

Grijze plukjes kam ik met wat volume hair spray weer donkerblond. Perfect spul. En het geeft ook gelijk meer volume, lijkt op droogshampoo. Ideaal na het wassen.

- Volume hair plus

5 5

Ik heb een flinke kale plek op mijn kruin, ben overigens pas 24 jaren jong. Je begrijpt dat dit erg onprettig voelt. Ik heb vrijwel alles geprobeerd van speciale gel tot cafeïne shampoos, resultaat: niets. Tot nu! Dit is natuurlijk geen permante oplossing maar mijn kale plek is weg! Dagelijks na het douchen een klein beetje spuiten en voila! Een mooie volle haarcoupe! Ik raad het iedereen aan!

- Volume hair spray

4 5

Heb zojuist mijn bestelling gekregen. Zeer goede service. Product kan gebruikt worden zowel bij droog als handdoek droog haar een pluspunt. MijnBaard is een zeer goede webwinkel. De naam is ook tof.

- Beginnend grijs

5 5

Helaas is het grijs worden begonnen. Om een bijna maandelijks kappersbezoek nog even uit te stellen, gebruik ik volume hair plus.
Ik spuit wat op een oude (tanden)borstel en maak de eerste grijze plukjes weer mijn eigen kleur.
Scheelt veel tijd en geld aan te vaak naar de kapper moeten gaan. Erg blij mee!

- VOLUME HAIR PLUS

5 5

Ik val meteen met de deur in huis, dit is een wondermiddeltje.
Ik was men haren, spuit er een beetje product in en je ziet niets meer van die kleine kale plek in men kruin, echt geweldig!
Ik voel me meer zelfzeker als ik buitenga, ben heel blij dat ik VOLUME HAIR PLUS heb ontdekt!
Kan ik echt aanraden aan mensen die een 'klein beetje' beginnen te kalen, door eender welke reden.
En niet te vergeten, dank u MIJNBAARD, voor de geweldige en ultra snelle levering van mijn pakket,en alles perfect verpakt.
MIJNBAARD is de beste webwinkel die ik tot nu toe ben tegengekomen( en ik heb toch al best wat jaren besteld op internet)

Schrijf een review