Honest Amish hand and body salve

Hand and Body Salve - Honest Amish

€13,95 
Op voorraad
36

Hand and Body Salve - Honest Amish

Honest Amish hand en body zalf helpt tegen irritatie en droogheid van je huid. De zalf smeert lekker makkelijk uit als een boter en de combinatie van oliën zorgen ervoor dat deze snel worden opgenomen en helpen om de beschadigde huid te repareren. Deze zalf is geweldig voor overwerkte of droge handen/voeten. Als je last hebt van jeuk 's nachts helpt deze zalf ook perfect. Deze mix van botanische stoffen wordt al eeuwen gebruikt huidproblemen zoals eczeem, zweren, abscessen, uitslag en andere irritaties van de huid tegen te gaan. De zalf is gevuld met antioxidanten, mineralen, vitaminen en enzymen die je helpen bij het uitharden en herstellen van je huid.

De Hand and Body Salve is gemaakt van 100% vochtige componenten, met natuurlijke en organische ingrediënten, en bevat absoluut GEEN conserveermiddelen of chemicaliën.

Dit product bevat heksenhasel, neemblad, yohimbe, kikkerwei, komfrey, korenbloem, paardebloemwortel, rode wortel, witte wilg, ginkgo, meidoornbessen, en een groot aantal andere aardse botanici. Organische oliën omvatten maagdelijk pompoenzaad, abrikozenkern, advocado, olijfolie en andere voedingsstoffen die rijk zijn aan organische oliën. Organische vruchten- en nootbrekers omvatten: Cocoa, Coconut, Aloe, Koffie en meer. Dit is een semi-solide salve die bijna direct smelt bij contact met de huid.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Hand and Body Salve - Honest Amish

- Hand and body salve, honest amish

5 5

Ik heb al vele crèmes en dergelijke geprobeerd voor m'n droge handen die standaard in de winter uitbarsten in kloven en scheuren, echter ben ik slijter en de meeste van deze crèmes laten een glibberige vette residu achter, waardoor het werken met flessen een acrobatische show wordt. Deze salve van honest Amish heeft dat niet! Hij trekt snel in de huid en buiten dat, die scheuren in m'n vingers helen ook nog eens super snel. Eindelijk dus m'n definitieve hand crème gevonden, wil hierna niet anders meer! Sowieso goed spul van deze heren, heb meerdere producten van ze en alles bevalt zeer goed.

Schrijf een review