Hand and Body Salve - Honest Amish

Hand and Body Salve - Honest Amish

€13,95
Op voorraad
8

Hand and Body Salve - Honest Amish

Honest Amish hand en body zalf helpt tegen irritatie en droogheid van je huid. De zalf smeert lekker makkelijk uit als een boter en de combinatie van oliën zorgen ervoor dat deze snel worden opgenomen en helpen om de beschadigde huid te repareren. Deze zalf is geweldig voor overwerkte of droge handen/voeten. Als je last hebt van jeuk 's nachts helpt deze zalf ook perfect. Deze mix van botanische stoffen wordt al eeuwen gebruikt huidproblemen zoals eczeem, zweren, abscessen, uitslag en andere irritaties van de huid tegen te gaan. De zalf is gevuld met antioxidanten, mineralen, vitaminen en enzymen die je helpen bij het uitharden en herstellen van je huid.

De Hand and Body Salve is gemaakt van 100% vochtige componenten, met natuurlijke en organische ingrediënten, en bevat absoluut GEEN conserveermiddelen of chemicaliën.

Dit product bevat heksenhasel, neemblad, yohimbe, kikkerwei, komfrey, korenbloem, paardebloemwortel, rode wortel, witte wilg, ginkgo, meidoornbessen, en een groot aantal andere aardse botanici. Organische oliën omvatten maagdelijk pompoenzaad, abrikozenkern, advocado, olijfolie en andere voedingsstoffen die rijk zijn aan organische oliën. Organische vruchten- en nootbrekers omvatten: Cocoa, Coconut, Aloe, Koffie en meer. Dit is een semi-solide salve die bijna direct smelt bij contact met de huid.

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review