Nuud Anti-Odorant Starter Pack

Nuud Anti-Odorant Starter Pack

€12,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

Parker Safety Razor 29L
€29,95 
Damn Good Soap Shaving Oil
€17,50 

Nuud Anti-Odorant Starter Pack

Frisse oksels daar staat Nuud voor! Dat betekent fris zonder aluminium, parabenen, petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Ook geen zout trouwens of goedkoop parfum. En ze doen niet aan drijfgassen of spuitbussen daarom zit Nuud in een bioplastic tube van suikerriet.

Gebruik van de Nuud deodorant: Je hebt slechts een heel klein beetje nodig voor het gewenste resultaat. Doe een klein drupje op 2 vingertoppen en masseer dat onder je oksels/haren. Je zult merken dat je de hele dag geurvrij doorkomt.

We hebben Nuud zelf getest en gebruiken het nog steeds! Top spul!

Andere producten in deze categorie

Dutchbeards Conditioner Satan's Bluff
€19,95 
Mediceuticals Solv-X Shampoo
€21,75 
azbane Beard & Body wash 100 ml
€12,50 
Böker Manicure Set Basic M
€25,95 
Solid Cologne Felix
€16,95 
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit Normal
€60,75 

Reviews over Nuud Anti-Odorant Starter Pack

- Niet voor iedereen denk ik

2 5

Werkt bij mij niet erg goed. Het houdt wel iets van geurtjes weg maar lang niet alles. Ik douche elke dag maar heb wel een baan die de nodige zweet veroorzaakt. Soms probeer je eens iets, soms geluk, soms niet. Wil het liefst een deo zonder geur. Een aluin blokje is tot nog toe het meest effectief. Nou lees ik bij een andere review dat je oksels geschoren moeten zijn (?!) nooit van m'n leven dat ik dat ga doen.

- Werkt goed, maar relatief duur

4 5

Ik gebruik het nog maar kort, maar ik kan alvast zeggen dat het zeker werkt. Ik gebruikte sowieso al geen deodorant uit spuitbussen, dus ontgiften van aluminium hoefde ik niet te doen.

Toepassen:
Je hebt maar erg weinig nodig, ik zou zeggen een halve erwt per oksel. Breng een halve erwt aan op je vinger en stip je oksel op een aantal plekken aan. Smeer vervolgens het spul uit over je hele oksel. Het prikt niet op vers geschoren oksels.

Werking:
Het houd je zweet een beetje tegen, zeker niet alles, maar alle geurtjes zijn echt weg. Ik kan zeggen dat het voor zo'n 2,5 dagen werkt, als je 1x per dag doucht en je oksels geschoren zijn. De 3 tot 7 dagen die ze claimen is wat mij betreft regelrecht uit hun duim gezogen, ik kan niet geloven dat iemand dat ook maar haalt. Het laat een lichtgrijze zeem op je oksel achter, niet het mooiste beeld als je graag met je armen naar boven in de zon op het strand ligt of erg fotogeniek bent.

Prijs:
Hier kan ik nog weinig over zeggen helaas, want ik gebruik het maar kort. Wel kan ik zeggen dat het waarschijnlijk erg duur is in vergelijking met het blok aluin wat ik heb. Nuud gaat in het meest optimistische geval 20 weken mee (2x20ml) en kost €25, wat je dus zo'n €60 à €65 per jaar kost. En dat is bij hun geclaimde 7 dagen werking - wat je dus nooit haalt - dus ga uit van minimaal het dubbele. Zo'n blok aluin gaat makkelijk een half jaar - zo niet een jaar - mee bij dagelijks gebruik, heeft exact dezelfde werking en kost maar €10. Tel uit je winst...

- Loving it!

5 5

Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven, maar ik was hier op de site aan het struinen naar wat nieuwe producten en kwam de Nuud deodorant tegen. Dus toch in de pen gekropen. Ik gebruik deze deo nu al meer dan 2 maanden en hij is nog niet op. Je hebt echt heel weinig nodig, wrijven tussen je vingers en onder je oksel masseren. Geen geurtjes de hele dag lang, ook niet in de hitte. Zelfs na het sporten ruikt mijn oksel nog fris (lees, stinkt niet!). Als mijn potje op is koop ik zeker weer een nieuwe! Bedankt nog voor de tip mannen van mijn baard.nl.

Schrijf een review