Blote snikkel in de gang

Waarde baardbroeders,

Hebben jullie je snikkel wel eens laten zien aan je schoonmoeder? Dit is mij inmiddels meerdere keren overkomen. Het feit dat dit niet een geïsoleerd incident is laat mijn vriendin denken dat het geen ongelukjes meer zijn en eerlijk gezegd heb ik niets tegen die logica in te brengen. Schoonouders wonen zo’n 2 uur rijden van ons vandaan. Dat is buiten de optimale cirkels, maar ik kan daar nu eenmaal niets aan doen. De optimale cirkels liggen binnen 30 minuten en 1 uur van ons huis af. Wonen ze binnen 30 minuten hebben we ze ieder hondsgezeik over de vloer, en wonen ze verder dan een uur weg blijven ze slapen als ze op bezoek komen. Maar ja, Noorwegen is nou eenmaal een groot land, je kan niet iedere situatie onder controle houden. Afgelopen weekend kwamen ze op bezoek en bleven geheel volgens verwachting ook een nachtje slapen. Ik moet iedere dag even mijn bed uit omdat ik tussen 06:00 en 06:30 moet plassen en ik ben erg gelukkig dat ik inmiddels niet meer na 08:00 wakker wordt. Dat scheelt toch een hoop gezeik en was. Maar ik loop dus in mijn blote kaneelstok om 6 uur ’s ochtends naar de badkamer om even de blaas te legen. Op de terugweg vond schoonmoeders het een goed idee om hetzelfde te doen en er was geen ontsnappen aan. Ik sta daar in volle ochtendglorie en we moeten elkaar passeren op de gang. Ik had me bij nader inzien nog om kunnen draaien maar ik weet niet of het beter was geweest dat ze rechtstreeks zicht had op de Coentunnel. Schoonvader was het hele incident ontgaan maar hij kwam aan de ontbijttafel zitten met de melding dat zijn vrouw vannacht een naakte man had gezien. Op dat moment begint mijn vriendin kei en keihard te lachen en vertelt hem dat ik een nieuwe carrière begonnen ben als potloodventer. Kortom, ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk die ochtend terwijl ik schoonmoeder in jaren niet zo blij en opgewekt heb gezien. Het ontbijt die ochtend was gewoon raar, vooral omdat ze met een glimlach en van die glimmende oogjes aan bleef kijken.

Nou kan ik natuurlijk schoonmoeders wel de wind van voren geven, maar het is natuurlijk mijn eigen schuld. Ook heb ik vanuit de familie een klacht gekregen dat ik veel te vrouwonvriendelijk ben en dat ik de familienaam niet waard ben, dus mijn schoonmoeder is veilig deze ronde. Dat ik de familienaam niet waardig ben is absolute onzin want ik heb een hilarische familie die constant streken en grappen uithaalt. Ieder samenzijn levert buikpijn van het lachen op en ik denk dat ik daar met mijn teksten, hoewel anders uitgedrukt dan de rest van de familie, perfect tussen pas. Maar ik heb alles eens even op mijn gemak teruggelezen, en ze hebben wel een punt wat vrouwonvriendelijkheid betreft. Ik breng doorgaans niet heel subtiel de boodschap dat ik veel intrinsieke motivatie heb om met mijn gemalin te copuleren, maar zeg eerder: “Wat een lekker wijf! Daar moet een piemel in!” Het is niet zo dat ik het niveau van mijn lezers onderschat, maar dat betekent niet dat ik met allemaal dure woorden moet gaan smijten. Dit is een blog over mannen en baarden en geen gedichtenbundel van een oudhollandse schrijver. Daarnaast is het zo dat ik al 38 blogs geschreven heb en ik het idee heb dat ik in alle teksten vrij vrouwonvriendelijk was. Geeft toch wel aan dat ik mezelf godverdomme moet blijven herhalen bij vrouwen voordat de fucking boodschap eindelijk eens binnenkomt. Desondanks moet ik uitleggen dat er een verschil is tussen wat ik denk en wat ik denk dat leuk is om te schijven en daar heb ik een enorme hekel aan. Mocht je jezelf persoonlijk aangesproken of zelfs beledigd voelen door mijn teksten daar kan ik het volgende over zeggen… Het gaat niet over jou en het maakt me echt geen reet uit. Schrijf je klacht op papier, rol het op, doop het in de olijfolie en stop ‘m in je hol, maar dan ook echt elleboogdiep.

Wellicht is dit niet voor jou en dan stop je toch met lezen? Als ik naar zo’n typische vrouwen jankfilm ga kijken en ik voel me daardoor beledigd, dan zet ik de film af. Ik ga dan toch ook niet klagen bij Universal studio’s? Voor de mensen die nu denken, kan je daardoor beledigd zijn? Ja dat kan zeker. Dat zijn films die doorgaans een slecht verhaal hebben, inspelend op het romantische gevoel, gespeeld door veel te mooie mensen en ze proberen puur en alleen de emotie te raken in plaats van het intellect van de kijker en daardoor voel ik me behandeld als een mongool die zijn hersens heeft uitgezet. Als ik 2 uurtjes wil stoppen met denken dan ga ik wel vissen, sodemieter op met je te mooie acteurs/actrices met perfecte lichaamsverhoudingen en je wasbordje. Maak het dan tenminste realistisch door een gast met een pensje en gele tanden te casten en een actrice waarvan 1 tiet 2 cupmaten groter is dan de andere en een dikke reet in een legging. Maar waarom gebeurt dat niet? Omdat er dan niemand kijkt… Dit soort mensen zie je dagelijks op kantoor en dat is genoeg. Even ontspannen aan de realiteit, dat is de bedoeling. Nou, als ik telkens schrijf over hoe politiek correct ik wel niet ben met mijn baard en alle vrouwen respecteer dan leest er toch geen hond? Nee je wil graag even lezen wat er nu weer in de geest van de beer gespeeld heeft en welke woorden die dikke nu weer ongefilterd over zijn lippen heeft laten rollen. Laat er geen misverstand over bestaan, de dingen die ik beschrijf gebeuren zoals ze gebeuren. Ik ben blijkbaar een magneet voor rare situaties die ik er met mijn grote smoel zeker niet beter op maak. Maar daarnaast ligt er een parallel verhaal over wat ik denk, en ik zal me nooit en te nimmer inhouden ook dat te beschrijven. Het gaat om wat je doet, niet om wat je denkt. Het beschrijven en delen van een gedachte is niet de daad zelf en mensen moeten dat onderscheid maar eens leren.

Dat gezegd hebbende, ik zit er ernstig over te denken om maar eens te potloodventen voor schoonvader. Dan begrijpt hij wellicht waarom zijn vrouw zo gelukkig was die ochtend en waarom ze Celine Dion’s ‘My heart will go on’ geneuried heeft op de terugweg. Bij die gozer groeien er inmiddels ook champignons uit de viagra strips in de la, wellicht wordt het tijd dat hij de boel afstoft en nog een keer tot het aller diepste gaatje gaat. Iedereen kunstgebit uit, regenpak aan en beginnen met slobberen, zuigen en wippen in de hoop dat zijn heup niet uit de kom schiet. Klootzak ben ik ook he… nu laat ik hier iedereen achter met het idee van schoonouders die nog een keer dampende seks hebben met elkaar. Dat laat het grootste deel van mijn lezers achter met een rare walging en sommigen met een stijve. Ik ken jullie schoonmoeders niet, wellicht is het wel de moeite waard. Als ik jou was zou ik eens beginnen met in je blote dikke snikkel door de gang te sjouwen als ze er weer is. Mocht het voor jou niet werken dan heeft zij toch in ieder geval een uitstekende dag gehad. Of niet… en je ziet ze nooit meer terug, dat is ook een droom van iedere baardman. Wellicht reageert ze niet maar kijkt je schoonvader je voortaan heel blij aan, dan weet je dat ook weer. Dan stop je nooit meer voor een dutje op de parkeerplaats naast de snelweg.

In afwachting van uw vermakelijke reacties verblijf ik, uw nederig dienaar,

Coen Smulders