Als het mes er dan toch op moet

Waarde Baardbroeders,

Mag ik die term nog gebruiken? Ik weet het niet zeker, maar dat dit tijdelijk is staat vast. Wat een ellende zeg, een baard verplicht verwijderen. Ik heb me 10 jaar niet geschoren, maar nu was het dan toch tijd, want volgende week gaat beertje onder het mes. Daar hebben we maar meteen iets leuks van gemaakt met een hele picdump als gevolg. Ik wilde verschillende looks uitproberen, maar ben toch overtuigd dat ik er het beste uitzie met een volle baard. Bekijk de foto’s en beslis zelf.

Hier was er gewoon nog helemaal niks aan de hand. Beanie op de bolle toet en gaan met die banaan. Zach Galifianakis heeft een machtige baard op deze foto, en ik ook nog.

Wat is tegenwoordig een blog zonder (sluik)reclame? De vrouw was er ernstig gelukkig mee, want geen enkele haar heeft de vloer geraakt, alleen wat tranen, maar dat was voornamelijk na het scheren.

Met de bril van de vrouw als Walter White. Het is een beetje alsof je ‘m van AliExpress bestelt, maar het moet maar goed genoeg zijn. Ik kon het trouwens niet over m’n hart verkrijgen om ook het mes op de schedel te zetten.

Als fan van science fiction mag natuurlijk Tony Stark niet ontbreken. Ik mis alleen nog zo’n cool rood pakske maar verder vind ik zelf dat ik prima voor Ironman door kan gaan. Ik doe niet flauw, dat rond de wereld vliegen en aliens in elkaar rossen doe ik er ook wel bij.

Ik ben niet zo blond als Hulk Hogan, maar ik vind de gelijkenis treffend genoeg. Mijn humeur is hier trouwens al goed naar de kloten aan het gaan, want ik weet dat ervan af hier geen weg meer terug is. Na 2 uurtjes in de sportschool heb ik ook vast zo’n biceps, of misschien ietskes meer.

Ik kan natuurlijk de serieuze Ron Swanson vibes niet overslaan. Dikke snor onder je neus en goed chagrijnig kijken. Mocht ik kunnen kiezen, dan is Ron mijn spirit animal met zijn voorliefde voor bacon, en steaks.

Hebben we hier geen referentie voor nodig, toch? Als je dan toch gaat experimenteren dan mag ik deze niet overslaan. Ik moet er wel bij vertellen dat met deze look mijn vrouw zeker 4 keer in haar broek gepist heeft van het lachen. Wellicht toch maar niet voor deze look gaan als alles weer terug groeit.

Het eindresultaat is dat ik er nu gewoon uitzie als een mollige HAVO-Scholier. Ik kan wel janken. Het is tijdelijk maar dit gaan ik dus nooit meer doen. Ze zoeken het maar uit in het ziekenhuis de volgende keer. Als morgen een oud vrouwtje me vraagt om haar te helpen oversteken sluit ik me een maand op in de logeerkamer in afwachting tot er weer haar op staat. Ik ben nog niet mentaal klaar om lid te worden van de padvinders. Nu maar hopen dat ik mijn legitimatie niet hoef te laten zien de volgende keer dat ik een fles sterke drank ga halen. Ik vermoed dat mijn vrouw vannacht wakker wordt ze een paar keer heel hard STRANGER DANGER zal roepen voordat ze beseft dat ik het ben, maar dat is de tol voor het lachen om mijn ellende.

Ik post snel een herstelfoto. Ik hoop dat jullie een betere baardweek hebben dan ik.

In afwachting van uw vermakelijke reacties verblijf ik, uw nederig dienaar,

Coen Smulders