4 Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

Snor  baardborstel
Mijn Baard Snor & baardborstel
11.95 EUR
Taylor of old bond street moustache comb
Taylor of Old Bond Street Snorrenkam Ivoor
22.95 EUR
The Beard Buddy
The Beard Buddy
14.95 EUR

Omschrijving van Mad Viking The Orchard Snorwax

Mad Viking The Orchard Snorwax is een eenvoudige maar effectieve snorwax met een medium tot sterke hold en een aangename geur. Perfect voor een avondje uit. The Orchard Moustache Wax wordt geleverd in een schuifblikje met een inhoud van 16 gram, waardoor ze superhandig zijn. Het blikje past gemakkelijk in je zak voor eventuele aanpassingen aan je machtige snor gedurende de dag. Past perfect bij The Orchard Baardolie en The Orchard Baardbalsem!

Gebruiksaanwijzing: Open blik. Schraap met je duimnagel of vingernagel een hoeveelheid snorwax ter grootte van een erwt op je vingertop. Wrijf de snorwax tussen je vingers totdat deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de wax met twee vingers in je snor, beginnend bij de huid en werkend naar de uiteinden van de snorhaar. Draai en kam de snor als dat nodig is voor de gewenste stijl. Laat drogen.

The Orchard snorwax heeft de geur van een appelboomgaard, waaraan een toefje vanille is toegevoegd. Wij vinden het ook wat weg hebben van Hubba Bubba kauwgom, maar dan zachter en lekkerder. De snorwax is oplosbaar in water.

Verwijderen van de snorwax; gebruik heet water en baardzeep (-shampoo).


Ingrediënten van de The Orchard snorwax:
Bijenwas, Lanoline (verfijnd), Cloudberry-olie, Kokosnootolie, Bosbessenolie, Jojoba olie, Natuurlijke etherische oliën (voor geur).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.