10 Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

Snorkam - Morgans
Morgans snorkam
8.95 EUR
Morgans snorkam groot (vouwkam)
Morgan Morgans snorkam groot (vouwkam)
11.95 EUR

Omschrijving van Mad Viking Ravn Rom Snorwax

Mad Viking Ravn Rom Moustache Wax is een eenvoudige maar effectieve snorwax met een medium, sterke hold en een aangename geur. Perfect voor een avondje uit. Mad Viking Ravn Rom Moustache Wax wordt geleverd in een schuifblikje met een inhoud van 16 gram, waardoor ze superhandig zijn. Het blikje past gemakkelijk in je zak voor eventuele aanpassingen aan je machtige snor gedurende de dag. Past perfect bij Ravn Rom Baardolie en Ravn Rom Baardbalsem!

Gebruiksaanwijzing: Open blik. Schraap met je duimnagel of vingernagel een hoeveelheid snorwax ter grootte van een erwt op je vingertop. Wrijf de snorwax tussen je vingers totdat deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de wax met twee vingers in je snor, beginnend bij de huid en werkend naar de uiteinden van de snorhaar. Draai en kam de snor als dat nodig is voor de gewenste stijl. Laat drogen.

Ravn Rom snorwax heeft een Old Barbershop, Bay Rum met lichte limoen geur. De Ravn Rom Moustache wax is oplosbaar in water.

Verwijderen van de snorwax; gebruik heet water en baardzeep (-shampoo).


Ingrediënten van de Ravn Rom snorwax:
Bijenwas, Lanoline (verfijnd), Cloudberry-olie, Kokosnootolie, Bosbessenolie, Jojoba olie, Natuurlijke etherische oliën (voor geur).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.