Cyber Monday

10+ Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

5
4.8 (13)
€ 17,50
4
3.7 (3)
€ 7,95

Omschrijving van Mad Viking Odin's Rok Snorwax

Mad Viking Odin's Rok Snorwax is een eenvoudige maar effectieve snorwax met een medium tot sterke hold en een aangename geur. Perfect voor een avondje uit. Odin's Rok Moustache Wax wordt geleverd in een schuifblikje met een inhoud van 16 gram, waardoor ze superhandig zijn. Het blikje past gemakkelijk in je zak voor eventuele aanpassingen aan je machtige snor gedurende de dag. Past perfect bij Odin's Rok Baardolie en Odin's Rok Baardbalsem!

Gebruiksaanwijzing: Open blik. Schraap met je duimnagel of vingernagel een hoeveelheid snorwax ter grootte van een erwt op je vingertop. Wrijf de snorwax tussen je vingers totdat deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de wax met twee vingers in je snor, beginnend bij de huid en werkend naar de uiteinden van de snorhaar. Draai en kam de snor als dat nodig is voor de gewenste stijl. Laat drogen.

Odin's Rok snorwax heeft een een Zwarte Kers- en Tabak geur die bestaat uit Benzoinhars (Styrrax Tonkinensis), Zwarte Kers en tabak. De geur is heel zoet, je ruikt duidelijk de zwarte kers en wij ruiken ook licht de zoete tabakslucht erbij. Vooral het zoete element overheerst. De snorwax is oplosbaar in water.

Verwijderen van de snorwax; gebruik heet water en baardzeep (-shampoo).


Ingrediënten van de Odin's Rok snorwax:
Bijenwas, Lanoline (verfijnd), Cloudberry-olie, Kokosnootolie, Bosbessenolie, Jojoba olie, Natuurlijke etherische oliën (voor geur).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
4.8 (13)
€ 17,50
4
3.7 (3)
€ 7,95