6 Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

Just For Men Zwart
Just For Men Zwart
13.95 EUR
The Beard Buddy
The Beard Buddy
14.95 EUR

Omschrijving van Mad Viking Ingen Doft Snorwax

Mad Viking Ingen Doft Moustache Wax (ongeparfumeerd) is ontworpen als een simpele en effectieve medium / sterke hold wax. Ingen Doft Moustache Wax wordt geleverd in een schuifblikje met een inhoud van 16 gram, waardoor deze superhandig zijn. Het blikje past gemakkelijk in je zak voor eventuele aanpassingen aan je machtige snor gedurende de dag.

Gebruiksaanwijzing: Open het blik. Schraap met je duimnagel of vingernagel een hoeveelheid snorwax ter grootte van een erwt op je vingertop. Wrijf de snorwax tussen je vingers totdat deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de wax met twee vingers in je snor, beginnend bij de huid en werkend naar de uiteinden van de snorhaar. Draai en kam de snor als dat nodig is voor de gewenste stijl. Laat drogen.

Ingen Doft is een ongeparfumeerde mix van drageroliën, boters en wassen. Mad Viking Moustache wax is oplosbaar in water. Verwijderen; gebruik heet water en zeep.


Ingrediënten: Bijenwas, Lanoline (verfijnd), Cloudberry-olie, Kokosnootolie, Bosbessenolie, Jojoba olie, Natuurlijke etherische oliën (voor geur).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.