Mad Viking Berserker Snorwax

Mad Viking Berserker Snorwax (16 gram)

Geur
Anders
Op basis van
Water
Hold
Medium
Shine
Medium
Inhoud (Gr.)
16
Quantity discount
Uitverkocht
€ 9,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

5
4.4 (29)
€ 16,95
5
4.4 (29)
€ 16,95
5
4.7 (30)
€ 12,95

Omschrijving van Mad Viking Berserker Snorwax

Mad Viking Berserker Snorwax is een eenvoudige maar effectieve snorwax met een medium tot sterke hold en een aangename geur. Perfect voor een avondje uit. Berserker Moustache Wax wordt geleverd in een schuifblikje met een inhoud van 16 gram, waardoor ze superhandig zijn. Het blikje past gemakkelijk in je zak voor eventuele aanpassingen aan je machtige snor gedurende de dag. Past perfect bij Berserker Baardolie en Berserker Baardbalsem!

Gebruiksaanwijzing: Open blik. Schraap met je duimnagel of vingernagel een hoeveelheid snorwax ter grootte van een erwt op je vingertop. Wrijf de snorwax tussen je vingers totdat deze vloeibaar wordt. Hierna verwerk je de wax met twee vingers in je snor, beginnend bij de huid en werkend naar de uiteinden van de snorhaar. Draai en kam de snor als dat nodig is voor de gewenste stijl. Laat drogen.

Berserker snorwax; in eerste instantie krijg je een geur van mint en citrus door, wat langzaam overgaat in een mix van aarde en hout geur.

Verwijderen van de snorwax; gebruik heet water en baardzeep (-shampoo).


Ingrediënten:
Bijenwas, Lanoline (verfijnd), Cloudberry-olie, Kokosnootolie, Bosbessenolie, Jojoba olie, Natuurlijke etherische oliën (voor geur).

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
4.4 (29)
€ 16,95
5
4.4 (29)
€ 16,95
5
4.7 (30)
€ 12,95