Beard Butter Mjolnir - Mad Viking

Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden en om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht.

Geur
Woody
Fris
Inhoud (Gr.)
113
Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Shavette zwart + 10 Derby mesjes mijnbaard
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
12.50 EUR
Morgans beard wash
Morgans beard wash
13.95 EUR
Suavecito Firme Hold - 113 gram
Suavecito Firme Hold - 113 gram
17.95 EUR

Omschrijving van Beard Butter Mjolnir - Mad Viking

[myawl-nir]: Thor's Hammer. Thor is de God van veel dingen, waaronder donder, bliksem, stormen, eikenbomen en vooral de bescherming van mensen. Een geschenk van Loki, het krachtigste wapen in het universum, een hamer genaamd Mjolnir. Het was in staat om bergen met een enkele slag te nivelleren. Evenzo is Mjolnir Beard Butter de krachtigste baardbalsem in het universum. Ze hebben de geur van pepermunt, cederhout en sandelhout geplet om een van de meest populaire geuren op de markt te creëren. Het wordt aangebracht met een milde dosis pepermunt om de huid af te koelen terwijl het je zintuigen stimuleert en vervaagt in zachte, bosachtige tonen die tot diep in de dag aanhouden.

Geur: Pepermunt, cederhout en sandelhout.

Mad Viking Mjolnir Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden, waardoor deze zacht en glad wordt. Mad Viking Beard Butter is ontwikkeld om als een diepe conditioner te werken en is een uitstekende keuze om je baard en huid te hydrateren en te verzachten. De gepatenteerde mix van meerdere boters en drageroliën zit boordevol voedingsstoffen en absorbeert snel, waardoor het perfect is om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht. De toevoeging van mangoboter helpt om vocht vast te houden in de huid en het haar waar dit het meest nodig is. Van mangoboter is bekend dat het de haarzakjes versterkt, wat resulteert in minder breuk en minder haaruitval.

Mad Viking Beard Butter is 100% natuurlijk. Het is de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid en aandoeningen zoals psoriasis en eczeem! Naast een conditioner voor de nacht, is deze baardboter de perfecte aanvulling op je ochtendroutine als je hem samen met Mad Viking baardolie gebruikt.
Omdat de baardboter waxvrij is en extra boter bevat, zul je een veel romiger en zachtere textuur opmerken dan baardbalsem. Het smelt veel sneller en bij lagere temperaturen dan je gewend bent.

Wees voorzichtig bij het openen van het product, aangezien het door warmte half-vloeibaar kan zijn. Als dit gebeurt, plaatst je het blikje Baardboter gewoon op een koele plaats en laat je deze opnieuw vormen.


Mad Viking Beard Butter bevat de volgende voedingsrijke ingrediënten:
Mango Boter, Shea boter, Cacaoboter, Jojoba olie, Arganolie, Druivenpitolie, Vitamine E-olie

2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.