Beard Butter Laderrock - Mad Viking

Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden en om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht.

Geur
Anders
Inhoud (Gr.)
113
Quantity discount
10 Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
17.95 EUR
Satans Bluff baardolie (30 ml)
Dutch Beards Satans Bluff Beard Oil (30 ml)
24.95 EUR
Shavette zwart + 10 Derby mesjes mijnbaard
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
12.50 EUR

Omschrijving van Beard Butter Laderrock - Mad Viking

[Ladder-rock]: Betekent leren jas in het Zweeds. Duizenden jaren lang droegen krijgers een pantser van leer omdat het gemakkelijker verkrijgbaar en goedkoper was dan staal. Oorlog voeren, is in de eerste plaats bij de oorsprong, om land en schatten te behouden of te veroveren. Als je je ogen sluit en een paar keer diep adem haalt na het aanbrengen van Laderrock Beard Butter, zie je jezelf bij het eerste licht bijna op een kaal veld staan, schouder aan schouder tussen oorlogspaarden en berserkers. Deze naar leer geurende baardboter is als geen ander. Wees voorzichtig, opdat je niet plotseling in de strijd terechtkomt!

Geur: De Laderrock heeft de geur van leer, een stoere geur voor de echte krijgers!

Mad Viking Laderrock Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden, waardoor deze zacht en glad wordt. Mad Viking Beard Butter is ontwikkeld om als een diepe conditioner te werken en is een uitstekende keuze om je baard en huid te hydrateren en te verzachten. De gepatenteerde mix van meerdere boters en drageroliën zit boordevol voedingsstoffen en absorbeert snel, waardoor het perfect is om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht. De toevoeging van mangoboter helpt om vocht vast te houden in de huid en het haar waar dit het meest nodig is. Van mangoboter is bekend dat het de haarzakjes versterkt, wat resulteert in minder breuk en minder haaruitval.

Mad Viking Beard Butter is 100% natuurlijk. Het is de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid en aandoeningen zoals psoriasis en eczeem! Naast een conditioner voor de nacht, is deze baardboter de perfecte aanvulling op je ochtendroutine als je hem samen met Mad Viking baardolie gebruikt.
Omdat de baardboter waxvrij is en extra boter bevat, zul je een veel romiger en zachtere textuur opmerken dan baardbalsem. Het smelt veel sneller en bij lagere temperaturen dan je gewend bent.

Wees voorzichtig bij het openen van het product, aangezien het door warmte half-vloeibaar kan zijn. Als dit gebeurt, plaatst u uw bakje Baardboter gewoon op een koele plaats en laat u deze opnieuw vormen.


Mad Viking Beard Butter bevat de volgende voedingsrijke ingrediënten:
Mango Boter, Shea boter, Cacaoboter, Jojoba olie, Arganolie, Druivenpitolie, Vitamine E-olie

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.