Beard Butter Hollow - Mad Viking

Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden en om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht.

Geur
Woody
Inhoud (Gr.)
113
Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Shavette zwart + 10 Derby mesjes mijnbaard
Mijn Baard Shavette + 10 Derby mesjes
12.50 EUR
Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
17.95 EUR
Satans Bluff baardolie (30 ml)
Dutch Beards Satans Bluff Beard Oil (30 ml)
24.95 EUR

Omschrijving van Beard Butter Hollow - Mad Viking

[hall-oh]: Een klein bassin in de diepe uithoeken van een vallei. Onze voorouders zochten vaak hun toevlucht en bescherming tussen de dichte bossen, diep begraven in de holtes, waar de mist zwaar is en de schaarse zonnestralen het bladerdak doorboren. Je kent de plek, het is vredig en stil, waar de geur bosachtig en puur is. Het is een plek waar je je hoede kunt laten rusten. Eén keer ruiken aan The Hollow Beard Butter en je bent meteen op die exacte plek.

Geur: Houtachtige enigszins aardse tonen met kruidachtige vetiver ondertonen.

Mad Viking Hollow Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden, waardoor deze zacht en glad wordt. Mad Viking Beard Butter is ontwikkeld om als een diepe conditioner te werken en is een uitstekende keuze om je baard en huid te hydrateren en te verzachten. De gepatenteerde mix van meerdere boters en drageroliën zit boordevol voedingsstoffen en absorbeert snel, waardoor het perfect is om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht. De toevoeging van mangoboter helpt om vocht vast te houden in de huid en het haar waar dit het meest nodig is. Van mangoboter is bekend dat het de haarzakjes versterkt, wat resulteert in minder breuk en minder haaruitval.

Mad Viking Beard Butter is 100% natuurlijk. Het is de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid en aandoeningen zoals psoriasis en eczeem! Naast een conditioner voor de nacht, is deze baardboter de perfecte aanvulling op je ochtendroutine als je hem samen met Mad Viking baardolie gebruikt.
Omdat de baardboter waxvrij is en extra boter bevat, zul je een veel romiger en zachtere textuur opmerken dan baardbalsem. Het smelt veel sneller en bij lagere temperaturen dan je gewend bent.

Wees voorzichtig bij het openen van het product, aangezien het door warmte half-vloeibaar kan zijn. Als dit gebeurt, plaatst u uw bakje Baardboter gewoon op een koele plaats en laat u deze opnieuw vormen.


Mad Viking Beard Butter bevat de volgende voedingsrijke ingrediënten:
Mango Boter, Shea boter, Cacaoboter, Jojoba olie, Arganolie, Druivenpitolie, Vitamine E-olie

1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.