Beard Butter Dragonshead - Mad Viking

Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden en om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht.

Geur
Cocos
Fris
Inhoud (Gr.)
113
Quantity discount
10 Op voorraad
€ 19,95

Wellicht ook interessant

Morgans beard wash
Morgans beard wash
13.95 EUR
Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
Guardenza Beard Butter Tropical 60 ml
17.95 EUR
Satans Bluff baardolie (30 ml)
Dutch Beards Satans Bluff Beard Oil (30 ml)
24.95 EUR

Omschrijving van Beard Butter Dragonshead - Mad Viking

[Dragons-Head]: Viking-zeeschepen werden vaak gemonteerd met een draak of slangenkop op de boeg, het was de bedoeling om zeemonsters, boze geesten en andere zeeschepen weg te jagen. Bij het naderen van buitenlandse kusten zou het worden verwijderd om te voorkomen dat de vriendelijke landgeesten zouden worden afgeschrikt.

Geur: Geparfumeerd met kokos en limoen, hebben ze Dragonshead Beard Butter ontworpen om diegenen te eren die dapper genoeg zijn om alles op het spel te zetten. Keer terug naar de tijd dat je voorouders voor het eerst diep ademhaalden op buitenlandse kusten. De zon slaat op hun rug, avontuur en het onbekende in het verschiet.

Mad Viking Dragonshead Beard Butter is het perfecte product om je baard te onderhouden, waardoor deze zacht en glad wordt. Mad Viking Baardboter is ontwikkeld om als een diepe conditioner te werken en is een uitstekende keuze om je baard en huid te hydrateren en te verzachten. De gepatenteerde mix van meerdere boters en drageroliën zit boordevol voedingsstoffen en absorbeert snel, waardoor het perfect is om te gebruiken als een leave-in-conditioner voor de nacht. De toevoeging van mangoboter helpt om vocht vast te houden in de huid en het haar waar dit het meest nodig is. Van mangoboter is bekend dat het de haarzakjes versterkt, wat resulteert in minder breuk en minder haaruitval.

Mad Viking Beard Butter is 100% natuurlijk. Het is de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid en aandoeningen zoals psoriasis en eczeem! Naast een conditioner voor de nacht, is deze baardboter de perfecte aanvulling op je ochtendroutine als je hem samen met Mad Viking baardolië gebruikt.
Omdat de baardboter waxvrij is en extra boter bevat, zul je een veel romiger en zachtere textuur opmerken dan baardbalsem. Het smelt veel sneller en bij lagere temperaturen dan je gewend bent.

Wees voorzichtig bij het openen van het product, aangezien het door warmte half-vloeibaar kan zijn. Als dit gebeurt, plaatst u uw bakje Baardboter gewoon op een koele plaats en laat u deze opnieuw vormen.


Mad Viking Beard Butter bevat de volgende voedingsrijke ingrediënten:
Mango Boter, Shea boter, Cacaoboter, Jojoba olie, Arganolie, Druivenpitolie, Vitamine E-olie

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.