Meest
verkocht

Baardzeep Woody 100gr - Mijn Baard

Een heerlijke baardzeep op basis van natuurlijke ingrediënten.

Inhoud (Gr.)
100

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 8,50

Omschrijving van 
Baardzeep Woody 100gr - Mijn Baard

Eindelijk een echte mannen baardzeep die matcht bij onze best lopende producten, namelijk de Woody en Citrus baardverzorgingsproducten van onze eigen lijn baardverzorgingsproducten. Een heerlijke baardzeep op basis van natuurlijke ingrediënten. Je creëert snel een ruim schuim, masseer deze goed in je baard en onderliggende huid en spoel deze na 1 minuut uit. Na het douchen je baard handdoekdroog maken en dan een lekkere scheut baardolie erin masseren. De actieve kool in deze baardzeep absorbeert 100 tot 200 keer zijn gewicht in onzuiverheden. Hierdoor is deze zeep ideaal bij huidproblemen. De zeep ondersteunt de gezondheid van je huid. Deze reinigt, detoxt én verzorgt!

We raden aan om de baardzeep te bewaren buiten het bereik van je douche. Druppels van de douche op de zeep zorgen ervoor dat je zeep veel sneller slinkt. Bewaar de zeep ook altijd op een houten zeepbakje om zo lang mogelijk met je zeep te doen.

Ingrediënten van de baardzeep Woody:
Arganolie, Castorolie, kokosolie, olijfolie, palmvet, actieve kool - Etherische oliën: Cedarhout, Tea Tree, Bergamot, Sandalhout en Patchouli

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

8 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.