Angry Norwegian Don't Drop the Soap beard soap

Don't Drop The Soap - Beard soap

Do not Drop The Soap - Body & Baardzeep inclusief metalen blikje. Deze baardzepen worden met de hand gemaakt in de Bergen Gevangenis Noorwegen gemaakt. Elke zeep heeft een stempel met de tekst: "Don't Drop The Soap"

100% plantaardige glycerinezeep, die verbazingwekkende hydraterende effecten heeft op zowel je huid als je haar. De baardzeep heeft goede schuimende effecten, waardoor het gemakkelijk is om in je baard te masseren en het zo zacht en schoon als een denkbeeldige eenhoorn maakt :)

Vegan Friendly: Waarom zou je vragen of het op dieren is getest? Dieren zijn erg slecht in het geven van constructieve feedback.

Angry Norwegian gebruikt geen etherische oliën of parfums.

Don't smell like a wunderbaum. Smell like man.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Don't Drop The Soap - Beard soap

- Onverwacht goed!

5 5

Ontving deze onverwacht. Altjd de Honest Amish extra grit zeep gebruikt. Was de smeltende bruine smeurie een beetje beu dus ging voor shampoo van dit merk. Deze zeep is echter fantastisch. Schuimt goed maar stevig, voelt goed in de baard, smelt niet onder de douche als hij in een zeepbakje ligt. Ik gebruik hem ook voor m'n hoofdhaar. Meer heb je niet nodig. Handig als je veel reist ivm de vloeistof regels. Ook wel lachen dat er Don't drop the soap op staat. Ik heb hem echter wel laten vallen... en nee, het is niet wat je denkt.

Schrijf een review