Honest amish slick beard wax

Slick Baardwax

€17,50 

Mail mij wanneer dit product weer op voorraad is.

Wellicht ook interessant:

Baardwax Woody van Mijn Baard
€14,95 
Honest Amish Original beard wax
€17,50 

Slick Baardwax

Honest Amish Slick Beard Wax is een mengsel van organische oliën en lokaal geoogste bijenwas, ontworpen om je baard van een mooie glans te voorzien, waarbij je deze tevens nog een beetje kunt stylen. Wil je een goede baardwax kopen, dan is de slick baardwax een perfecte keus.

De Slick baardwax geeft een mooie glans aan je zojuist gewassen baard en je kunt je baard tevens de hele dag naar wens in vorm houden.

De Slick Beard wax is voor de baarddragende man die geen zware wax wil gebruiken, maar toch enige controle over zijn baard wil hebben en dat zijn baard er natuurlijk goed uit ziet. Deze Slick Beard Wax heeft een mooie natuurlijk gekruide geur van de essentiële oliën die erin verwerkt zijn.

Andere producten in deze categorie

No Gunk Styling Funk For Beard & Hair
€14,95 
Captain Fawcett Million Dollar beard oil travel size
€19,95 
Dutchbeards Shampoo Satan's Bluff
€19,95 
Proraso Wood and Spice baardbalsem
€12,50 
Beard Shampoo Nº 1 HEY JOE!
€16,50 
Dutchbeards Satan's Bluff beard balm
€19,95 

Reviews over Slick Baardwax

- Helemaal prima

5 5

Als tweede wax uitgeprobeerd en zeer tevreden over. Na aanbrengen niet vettig aan de handen wanneer ik door mijn baard ga. Mooi product om door mijn baard te doen. Na deze wax nog een andere geprobeerd en gek genoeg ben ik de geur en werking van deze gaan missen.

- Slick baardwax

3 5

Over de werkzaamheid van dit spul geen klachten. Wellicht is het handig om de bovenliggende geur iets duidelijker te omschrijven in de productinformatie. De wax walmt naar kruidnagel als een droge Groninger worst. Zeker niet ieders cup of tea. Misschien heb ik het over het hoofd gezien op de site. Als ik het geweten had dan had ik dit product zeker niet aangeschaft. Zonde, 17,50 euro down the drain en nog steeds een puinhoop onder mijn kin.

- Slick wax

3 5

Bij het openen van het blikje komt de geur je tegemoet en ik kan het het beste vergelijken met tijgerbalsem.
Maar geeft het een kans, er zit veel diepgang in deze wax en ik wordt met de dag enthousiaster van de geur.
De hold is gelijk aan een balsem van Grave before Shave. Ik vindt dit geen wax, en vraag me dan ook af hoe de balsem van HA is.

- Update review slick baardwax

5 5

Ongeveer 1 (één) jaar geleden heb ik negatiefachtige review geschreven over dit product. Nu ik 'n jaar verder ben moet ik
mijn mening over dit product herzien. Ondanks dat ik niet zo'n wax gebruiker ben vind ik het nu een prettig artikel. Gebruiken
doe ik het zelden maar mijn waardering is stijgende. Als het blikje op is zal ik zeker een herbestelling doen

- slick baard wax

5 5

Great product, fast delivery!!

- Slick baard wax saved my life!!

5 5

Een week geleden bestelde ik bij de bazen van mijn baard mijn eerste potje Slick Baardwax, nog dezelfde avond liep ik door een donker steegje en ja daar stond een brede man op me te wachten, badend in het angstzweet maar ook te lui om om te lopen besloot ik toch maar door de steeg te lopen, ik trotseerde de brede man met als verwachting volledig om me smoelwerk geslagen te worden, dit gebeurde ook, gelukkig voor mij bleef het daar bij en zo verliet de brede man de steeg. Een 2 tal minuten later, toch enigzins getraumatiseerd verliet ik ook de steeg maar wel nog met me baard intact en me snor on point, dit zagen ook 2 Zweedse vrouwen die toevallig langs liepen, Zweedse vrouwen houden van Vikingen precies om die reden vroegen ze mij de kroeg in en vervolgens mee naar de "afterparty"!
Ik heb mijn punt gemaakt. Koop die shit!! Its the best!

Out.

- Slick baard wax

3 5

Begin vorige week kreeg ik een blikje Slick baard wax toegestuurd. Na een paar dagen dit gebruikt
te hebben een review. Zoals gebruikelijk bij Honest Amish is dit goed verpakt en ruikt prettig. De wax
verdeelt zich goed over de handen en is prettig aan te brengen op mijn baard. Ondanks dat dit een Slick wax
is vond ik dit product een TE sterke "hold" hebben en ervaarde dit als zeer onprettig. Ik weet het overdrijven
is ook een kunst maar soms had ik het idee een staalborstel op mijn gezicht te hebben :-)
Maar neemt niet weg dat ik Honest Amish kwalitatief goede baardverzorgingsproducten vind hebben
en dit mijn favoriete merk is en blijft.

- prima wax, lekker mannelijke geur

5 5

Ik draag al ruim 2 jaar een korte (1-2 cm lange haren) baard. Dit is het eerste verzorgingsproduct wat ik voor mijn baard heb gekocht en ik ben zeer tevreden. Je hebt maar een klein beetje nodig (hoeveelheid ter grote van een erwt) om je baard in vorm te houden. Het geeft een lichte (verzorgde) glans aan je baard en houdt 'wilde' haren ietwat in model. Geur is lekker mannelijk, echter uitgebreid zoenen met vrouwlief direct na het aanbrengen is af te raden ;-)

Schrijf een review