MijnBaard beard wax mini

Blanco Wax Mini - MijnBaard

€7,95 
Op voorraad
1

Blanco Wax Mini - MijnBaard

De Blanco baardwax is een geurloze baardwax. Je ruikt alleen licht de natuurlijke geuren van de ingrediënten. Deze baardwax is perfect voor baardmannen die last hebben van een geïrriteerde huid, omdat aan deze baardwax geen etherische oliën zijn toegevoegd. Etherische oliën zijn de geuroliën en zijn erg geconcentreerd. De baardwax zal zachter voor de onderliggende huid zijn. Dus heb je last van irritatie, dan adviseren we je om eens een geurloze wax en/of baardolie te gebruiken. Blijf je toch last houden van een geïrriteerde huid, ga dan even langs je huisarts voor advies.

Tevens is de geurloze baardwax ook bedoeld voor mannen die geen mix van geuren onder hun neus willen hebben, en alleen hun eau de toilet/aftershave willen ruiken en toch met een machtig mooie baard voor de dag willen komen.

Heb je nog vragen over de Blanco baardwax, mail of bel ons. We helpen je graag verder.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door onszelf ontwikkeld en gefabriceerd met de best verkrijgbare ingrediënten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus topkwaliteit producten voor groothandel prijzen! Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur- of geurstoffen toe.
We hopen dat je de Blanco baardwax net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback van je hierover.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

Andere producten in deze categorie

€9,95 
Mijn Baard Baardkam fijn getand
€9,95 
Zew Baardzeep
€8,50 
Barberstation Magic Fix Mini
€7,50 
Grof getande houten baardkam
€9,95 
Mijn Baard Baardkam grof getand
€9,95 
Schrijf een review