Dutchbeards Satan's Bluff beard wax

Baardwax - Dutchbeards

€12,50 
Op voorraad
32

Wellicht ook interessant:

Baardwax Woody van Mijn Baard
€14,95 
Shavette wood + derby  double edge blades
€12,50 
MijnBaard Beard Bib White
€11,95 

Baardwax - Dutchbeards

Dutchbeards baardwax geeft een stevige hold en met dezelfde geur heeft als je favoriete Dutchbeards baardolie. Dus geen mix van verschillende geuren door elkaar. De baardwax is harder dan de dutchbeards baardbalsem. Schraap een klein beetje met je duimnagel uit het potje en wrijf deze tussen je vingers tot deze vloeibaar wordt. Verwerk dan in je baard. De baardwax is momenteel verkrijgbaar in twee geuren: Satan's Bluff (super lekker!) en No Shit In It (geurloos). De basis is gemaakt met natuurlijke kwaliteitsproducten die door de meester zelf zijn uitgekozen en op elkaar zijn afgestemd.

Al het goede van Dutchbeards baardolie aangevuld met pure kokosboter, zuivere sheaboter en de mooiste bijenwas die ze konden vinden. Kortom wederom een top product om je baard te verzorgen. Want je gunt je baard toch het beste!

Andere producten in deze categorie

Baardwax Woody van Mijn Baard
€14,95 
Bossman Naked Beard Pomade
€19,95 
OAK Beard Hold
€24,95 
Blanco baardwax van MijnBaard.nl
€14,95 
Honest Amish Extra Grit beard Wax
€17,50 
Bossman hammer beard pomade
€19,95 

Reviews over Baardwax - Dutchbeards

- Satan's Bluff Beard wax

3 5

Wat een heerlijke geur! Top! Makkelijk uit te wassen en plakt niet.
Alleen qua stevigheid vind ik deze iets minder. De beard balm van bv. OAK is dan steviger naar mijn inziens.

- Nummer 1

5 5

Ik heb een aantal baardwaxen geprobeerd, maar dit is met afstand mijn favoriet. Niet te hard, niet te plakkerig of vettig. Precies goed. En daarbij een heerlijke geur.

- Werkt prima

5 5

Deze No Shit In It baardwax doet precies zoals aangegeven. Extra volume in je baard brengen, quasi geurloos en dat allemaal voor een democratisch prijsje. Ik ben er erg tevreden mee, en ook over de uitleg en snelle levering van mijnbaard.be. Na aanbrengen wel goed je handen wassen wat dit goedje is hardnekkig :)

- Goed gekozen: Satan's Bluff Baard Wax

5 5

Snelle levering van wat na eerste gebruik blijkt, heerlijk ruikende baardwax, die doet wat-ie moet doen: zorgen voor goede hold en aangename verzorging van mijn baar.

Schrijf een review