Blanco baardwax van MijnBaard.nl

Blanco Baardwax

De Blanco baardwax is een geurloze baardwax. Je ruikt alleen licht de natuurlijke geuren van de ingrediënten. Deze baardwax is perfect voor baardmannen die last hebben van een geïrriteerde huid, omdat aan deze baardwax geen etherische oliën zijn toegevoegd. Etherische oliën zijn de geuroliën en zijn erg geconcentreerd. De baardwax zal zachter voor de onderliggende huid zijn. Dus heb je last van irritatie, dan adviseren we je om eens een geurloze wax en/of baardolie te gebruiken. Blijf je toch last houden van een geïrriteerde huid, ga dan even langs je huisarts voor advies.

Tevens is de geurloze baardwax ook bedoeld voor mannen die geen mix van geuren onder hun neus willen hebben, en alleen hun eau de toilet/aftershave willen ruiken en toch met een machtig mooie baard voor de dag willen komen.

Heb je nog vragen over de Blanco baardwax, mail of bel ons. We helpen je graag verder.

Ingrediënten van de Blanco baardwax:
Bijenwas, shea boter, cocoa boter, arganolie, castorolie en jojobaolie - dus geen essentiële oliën toegevoegd
MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door onszelf ontwikkeld en gefabriceerd met de best verkrijgbare ingrediënten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus topkwaliteit producten voor groothandel prijzen! Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur- of geurstoffen toe.
We hopen dat je de Blanco baardwax net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback van je hierover.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Blanco Baardwax

- Goede product en fantastische Service!

5 5

Zeer tevreden over de Blanco baardwax.
Team mijnbaard is een fantastisch team met oog voor de klant.
Ik heb contact gehad met "mijnbaard" omdat ik tegen wat dingetjes aanliep.
Ze hebben mij goed geholpen en een uitstekende klantervaring meegegeven!
Kortom, voegen daad bij het woord!!

- Blanco baardwax

5 5

Ik heb de Blanco wax gekozen omdat die geurloos is en niet omdat ik last heb van een geïrriteerde huid (kan dus niet oordelen over de resultaten bij dit laatste). De Blanco schrijf ik met een grote B omdat dit een prima wax is over de volledige lijn. Ik heb ook ervaring met de woody wax en het viel me meteen op dat de Blanco gemakkelijker zacht wordt bij het uitsmeren tussen de vingers. Hij verdeelt gemakkelijk door de baard, zorgt dat mijn baardharen voor de rest van de dag op hun plaats blijven terwijl de baard zacht blijft. Met deze wax kom je niet bedrogen uit, al zeker niet met de geur ;-) en als je zin hebt kan je eens gaan experimenteren om die te gebruiken in combinatie met je favoriet geurende baardolie. Tip aan MijnBaard.nl, misschien eens overwegen om ook deze wax gratis aan te bieden in de mini versie, zo maak je hem toegankelijk om uit te proberen. Tenslotte MijnBaard.nl, complimenten voor de prima service.

Schrijf een review