Suavecito Beard Wash

Beard Wash - Suavecito

€16,94 
Op voorraad
12

Wellicht ook interessant:

Beard Wash - Suavecito

De Suavecito Beard Wash ruikt niet alleen fantastisch (deze heeft de kenmerkende geur van de pommade), maar doet ook nog eens goed werk voor je baard. Met de Suavecito Beard Wash maak je je baard goed schoon en zal zacht aanvoelen nadat je je baard afgedroogd hebt. Wij raden je toch aan om niet vaker dan 2 à 3 keer per week je baard te wassen, uitspoelen is beter voor de baardharen. Om je baard optimaal te verzorgen, kun je het beste na het douchen, je baard handdoek droog maken en een druppel of 4-6 baardolie in je baard masseren.

Gebruik van de Suavecito Beard Wash:
Spoel je baard uit onder de douche, doe hierna een beetje beard wash in je handen en wrijf deze in je baard zodat deze lekker gaat schuimen. Laat dit schuim eventjes intrekken en zijn magie verrichten en spoel het daarna goed uit met water. Jij bent klaar voor een geweldige dag kanjer!

Wil je je hele lichaam zo heerlijke laten ruiken? Koop dan ook de Suavecito Body Wash!

Andere producten in deze categorie

Reviews over Beard Wash - Suavecito

- Heerlijke shampoo

4 5

Een heerlijke en een goed ruikende shampoo voor je baard!!

- Fijne shampoo

4 5

Erg fijne baardshampoo, ruikt heerlijk fris, voel wel een lichte tinteling op de huid na aanbrengen. Naderhand is de baard fijn zacht.

- Heerlijke shampoo voor je baard!

5 5

Een heerlijke en lekker ruikende shampoo voor je baard! Je heb niet veel nodig want het schuimt goed,en na afloop na het afdrogen voelt je baard lekker zacht aan en ruikt ie ook nog lekker!

Schrijf een review