Beard Conditioner

Beard Wash - Suavecito

€16,94 
Op voorraad
12

Wellicht ook interessant:

MijnBaard Woody Beard Wash
€19,95 
azbane Beard & Body wash 500 ml
€39,95 
Layrite Daily Shampoo
€19,89 

Beard Wash - Suavecito

De Suavecito Beard Wash ruikt niet alleen fantastisch (deze heeft de kenmerkende geur van de pommade), maar doet ook nog eens goed werk voor je baard. Met de Suavecito Beard Wash maak je je baard goed schoon en zal zacht aanvoelen nadat je je baard afgedroogd hebt. De Beard Wash heeft een frisse geur, niet de karakteristiek Suavecito geur.
Wij raden je toch aan om niet vaker dan 2 à 3 keer per week je baard te wassen, uitspoelen is beter voor de baardharen. Om je baard optimaal te verzorgen, kun je het beste na het douchen, je baard handdoek droog maken en een druppel of 4-6 baardolie in je baard masseren.

Gebruik van de Suavecito Beard Wash:
Spoel je baard uit onder de douche, doe hierna een beetje beard wash in je handen en wrijf deze in je baard zodat deze lekker gaat schuimen. Laat dit schuim eventjes intrekken en zijn magie verrichten en spoel het daarna goed uit met water. Jij bent klaar voor een geweldige dag kanjer!

Wil je je hele goddelijke lichaam heerlijk laten ruiken? Koop dan ook de Suavecito Body Wash!

Andere producten in deze categorie

Beyer's Oil Shampoo Eisenkraut Travel Size
€11,95 
Mad Viking Blodorn beard conditioner
€17,50 
Baardzeep van Dr K soap company
€13,95 
Zeus Verbena Lime shampoo and conditioner travel set
€14,95 
Bossman Fortify Intense Beard Conditioner 3 pack
€49,95 
Hairgum Baardshampoo
€14,90 

Reviews over Beard Wash - Suavecito

- Tintelende Baard

4 5

Wat een verrassing is deze shampoo! Ik pompte een beetje shampoo in mijn hand en merkte meteen op dat dit andere shampoo is dan andere. Het oogt al zacht en als je het in je baard masseert is het ook echt een aangenaam zachte shampoo. Je voelt direct een tinteling op je huid wat erg prettig aanvoelt. Even laten intrekken en dan weer uitspoelen. Baard voelt echt stuk zachter aan hierna. De geur is erg frissig en op zich best prima. Ik vind het alleen jammer dat ze niet de unieke suavecito geur hieraan hebben toegevoegd, daarom geef ik het 4 sterren. Zeker een aanrader!

- Baardwash

5 5

Heerlijk ruikende en fris gevoel en maakt de baard zacht en zuinig ingebruik zeker een aanrader

- Heerlijke shampoo

4 5

Een heerlijke en een goed ruikende shampoo voor je baard!!

- Fijne shampoo

4 5

Erg fijne baardshampoo, ruikt heerlijk fris, voel wel een lichte tinteling op de huid na aanbrengen. Naderhand is de baard fijn zacht.

- Heerlijke shampoo voor je baard!

5 5

Een heerlijke en lekker ruikende shampoo voor je baard! Je heb niet veel nodig want het schuimt goed,en na afloop na het afdrogen voelt je baard lekker zacht aan en ruikt ie ook nog lekker!

Schrijf een review