Golden Beards Shampoo & Conditioner Duo Pack

Shampoo & Conditioner Pack

€25,00 
Op voorraad
10

Wellicht ook interessant:

Shampoo & Conditioner Pack

Golden Beards Beard Wash & Beard Conditioner Duo Pack is een goede aanvulling in je baardarsenaal. De Baardshampoo is rijk aan Initiële Carshalton-lavendel, dit helpt om je baardhaar te reinigen en biedt natuurlijke antibacteriële veiligheid waardoor je baard vrij van baardroos blijft.

Gebruik van de Shampoo:
Masseer een klein beetje shampoo in je baard en laat dit enkele minuten intrekken. Spoel het daarna onder de douche af.

De Beard Conditioner is gemaakt om jouw wilde baardharen te temmen. Original Carshalton Lavender wordt gecombineerd met de rijke voedende Jojoba olie om de haren te beschermen en te versterken met een natuurlijke glans. De kalmerende aard deze conditioner is ideaal voor gebruik na een dag in de zon. Maar bovenal geniet je het beste van de rijke geur van kruidachtige Original Carshalton Lavender. Geschikt voor alle baardtypen, maar ideaal voor droge baarden.

Gebruik van de Conditioner:
Nadat je de shampoo uit je baard hebt gespoeld, masseer dan de conditioner in je baard. laat het 2-3 minuten intrekken en spoel het dan uit. Herhaal indien je baard dit nodig heeft.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Shampoo & Conditioner Pack

- Golden Beards Baardshampoo & Baardconditioner Duo Pack

5 5

Ondanks dat er geen reviews beschikbaar waren toch dit duopack besteld voornamelijk omdat er een hele andere geur gebruikt wordt. Mocht je geen fan zijn van lavendel is dit waarschijnlijk geen goede keuze.
Uiteraard een super snelle levering [gisteravond besteld volgende middag af te halen bij pickup point]

Te beginnen met een kleine kritische noot. Op de etiketten van beide flessen staat ipv een aantal minuten een inwerktijd van 30 seconden [dit las ik tijdens het laten intrekken van de shampoo/conditioner] Persoonlijk denk ik dat dat inderdaad eigenlijk te kort is om zijn werk goed te kunnen doen. Laat je vooral niet afschrikken door de prijs in combinatie met de inhoud. Je hebt van beide echt belachelijk weinig nodig om effect te hebben in je baard. [ik zelf heb een volle baard met een lengte van ong. 2cm] Al bij het in masseren van de shampoo komt er echt een enorme geur explosie vrij van voornamelijk lavendel waarbij ik ook direct een volledig 'zen' gevoel kreeg. Aangevuld met een tweede prettige geur die ik niet direct kon plaatsen maar waarvan de beste omschrijving waarschijnlijk is dat het lavendelveld midden in een bos ligt. Na het uit spoelen voelde mijn baard direct super zacht aan. De conditioner sluit heel prettig aan op de shampoo qua geur. Na het uitspoelen voelde mijn baard fluweel zacht aan. Gewoon super!

Schrijf een review