4-Pack Baardolie

€39,95 
Altijd op voorraad

Wellicht ook interessant:

4-Pack Baardolie

We hebben 4 nieuwe geuren baardolie gelanceerd in de nieuwe MijnBaard huisstijl (nieuwe kleuren label, nieuwe kleur fles). We zijn zeer te spreken over deze 4 nieuwe, eigentijdse en tikkeltje eigenwijze geuren. Probeer ze nu alle 4 en je krijgt 16% korting van ons kado.

Het nieuwe Baardolie 4 Pack bevat de volgende flessen a 30 ml:
Baardolie Classico begint stevig met een basis van Amber, patchouli en cederhout, daarna komen heerlijke zachte geuren naar voren van nootmuskaat, bergamot en een snufje eucalyptus. Als je twijfelt over een baardolie, neem dan gewoon deze Classico Baardolie, dan zit je altijd goed. En je baard helemaal!

The Dandy Baardolie heeft een basis van Caramel en Bergamot, hierna komt een heerlijke geur van Tabak, Patchouli en Lavendel door en de klap op de vuurpijl is een mix van musk, amber en vanille. Dit is echt een dijk van een baardolie, die je absoluut in je assortiment moet hebben.

De Avalon Baardolie heeft een heerlijke basis van Vetiver, leer en sandelhout, versterkt door jasmijn, nootmuskaat en kardemom en om het geheel af te maken, een toefje grapefruit en roze peper.

Baardolie Soulmate heeft een heerlijke, zwoele, zachte geurmix van Amber en Tabak.

Andere producten in deze categorie

Captain Fawcett Scheerset
€119,95 
beardbrand beardsman's kit spiced citrus
€199,95 
€39,95 
kadoset-mr-bear-citrus
€79,95 
Pappas beard kit karma
€40,00 
5 pack baardolie van grave before shave
€79,95 
Schrijf een review