4-Pack Baardolie

€39,95 
Altijd op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard acetate beard comb
€9,95 
Buffalo horn beard comb
€13,95 
kleine perenhouten baardborstel
€9,95 

4-Pack Baardolie

We hebben 4 nieuwe geuren baardolie gelanceerd in de nieuwe MijnBaard huisstijl (nieuwe kleuren label, nieuwe kleur fles). We zijn zeer te spreken over deze 4 nieuwe, eigentijdse en tikkeltje eigenwijze geuren. Probeer ze nu alle 4 en je krijgt 16% korting van ons kado.

Het nieuwe Baardolie 4 Pack bevat de volgende flessen a 30 ml:
Baardolie Classico begint stevig met een basis van Amber, patchouli en cederhout, daarna komen heerlijke zachte geuren naar voren van nootmuskaat, bergamot en een snufje eucalyptus. Als je twijfelt over een baardolie, neem dan gewoon deze Classico Baardolie, dan zit je altijd goed. En je baard helemaal!

The Dandy Baardolie heeft een basis van Caramel en Bergamot, hierna komt een heerlijke geur van Tabak, Patchouli en Lavendel door en de klap op de vuurpijl is een mix van musk, amber en vanille. Dit is echt een dijk van een baardolie, die je absoluut in je assortiment moet hebben.

De Avalon Baardolie heeft een heerlijke basis van Vetiver, leer en sandelhout, versterkt door jasmijn, nootmuskaat en kardemom en om het geheel af te maken, een toefje grapefruit en roze peper.

Baardolie Soulmate heeft een heerlijke, zwoele, zachte geurmix van Amber en Tabak.

Andere producten in deze categorie

The Bluebeards Revenge Shavette Set
€37,95 
Zew Neat Bearded Man Set
€55,00 
Classic pakket van  Honest Amish
€44,95 
Citrus Deluxe baardset
€79,95 
Beard Basics Kit
€74,00 
Mad Viking Sample Pack Beard Balm
€44,95 

Reviews over 4-Pack Baardolie

- Fijne geurtjes en erg goede olie

5 5

Ik heb de vier nieuwe geuren nu een week, heb ze allemaal geprobeerd, makkelijk in te brengen en geen last van jeuk meer. De geur is subtiel en niet overheersend. Maakt mijn stugge baardharen weer lekker zacht!

- Erg mooie geur

4 5

Vandaag heb ik de nieuwe geuren van Mijn Baard ontvangen 4 stuks. Nieuwsgierig naar de nieuwe olie heb ik er direct een geprobeerd. The Dandy Baardolie Is mijn eerste keus. Een mooie geur die ook vrij lang blijf hangen. Wat mij betreft een aanrader!

Schrijf een review