Dutchbeards Three Wise Men baardolie

Dutchbeards baardolie

9,95
Op voorraad
7

Wellicht ook interessant:

Maak hiernaast je keuze voor:
- Holy Santa! Who axed the tree (10 of 30 ml)
- Summer Storm (10 of 30 ml)
- Old Amsterdam baardolie (10 of 30 ml)
- Darling Nicki baardolie (10 of 30 ml)
- Frankinstein baardolie (10 of 30 ml)
- Three Wise Men baardolie (10 of 30 ml)
- Morning Wood baardolie (10 of 30 ml)
- The Green Fairy (10 ml)
- Mom's & Pop's Barbershop baardolie (10 ml)
- Pirate's Pipe *nieuw*
- Lucky Citrus *nieuw*
- Flowerwood *nieuw*
- Happy Rose *nieuw*

Lees reviews Schrijf een review

Dutchbeards baardolie

Na een avontuurlijke zoektocht, veel experimenteren, en vooral veel afstemmen met een heus testpanel, is Dutchbeards tot een bijzondere serie baard oliën gekomen. Dutchbeards staat voor Hollandse hand gemaakte producten, allen met een bijzondere geur. Dutchbeards is niet standaard, maar gemaakt met passie en lef. Veelal zijn de oliën van Dutchbeards een complexe samenstelling van geuren en een mix van op elkaar afgestemde basis oliën. Voor deze oliën wordt er gebruik gemaakt van pure etherische oliën en kwalitatief hoogwaardige producten. Ze produceren alleen kleinschalig en de producten worden vers bereid. Ze besteden dan ook veel aandacht aan hun klanten en luisteren naar hun inbreng. Dit maakt het persoonlijk en zorgt ervoor dat de passie blijft leven.

Wij van MijnBaard vinden elke Dutchbeard baard olie echt geweldig ruiken. Je ruikt en voelt dat hier veel liefde en know-how ingestoken is. Dutchbeards heeft hiermee een plek in onze favorieten verdient!

Je kunt boven in het scherm kiezen tussen een 10 ml fles (€9,95) of 30 ml fles baardolie (€24,95).
Holy Santa! Who axed the tree? baardolie:
DE GEUR: Een winter special, een baard olie met een snufje houthakker in zich. Denk aan het moment dat een vent terugkomt uit het bos met een kerstboom stevig onder zijn arm geklemd, of een stapel vers gehakt brandhout in zijn armen. De gecombineerde geuren van twee verschillende dennen (Den grof en Den Berg), in combinatie met twee heerlijke houterige geuren van droog Cederhout uit Virginia, en het zoete van Ceder uit het Atlas gebergte, aangevuld met de zoete kruidige geuren van Kruidnagel, zullen je de drang geven om je bijl pakken en je eigen kerstboom om te hakken. Gelukkig zet de warme zonnige geur van de herfst/winter mix je weer met beide benen op de grond en kan je gewoon rustig voor de open haard blijven zitten.

DE BASIS: Voor deze winter olie hebben ze de basisolie zo samengesteld dat deze geheel gericht is op het verwarmende effect, ongeacht je huidtype, stimuleert Druiven pit olie de bloedsomloop (en geeft je dus een warm gevoel). De Arganolie is een verzorgende olie voor je haar en zorgt ervoor dat je baard niet uitdroogt in de vrieskou. Jojoba-olie is goed voor huid en haar en wordt snel opgenomen waardoor het niet vettig aanvoelt nadat je het aangebracht hebt zodat je nog steeds je vingers kan opwarmen in je baard. Tot slot nog wat Vitamine E olie, want wat extra vitamine kan iedereen goed gebruiken tijdens de wintermaanden.

Summer Storm baardolie:
DE GEUR: Voor deze baardolie hebben ze de volgende ingrediënten gebruikt: De kruidige frisse geuren van tea tree en bergamot combineren heerlijk met de fruitige citrus geuren van mandarijn, pomplemoes en lemongrass. De aardse ondertonen van lemongrass versterken het geheel en alles wordt afgemaakt door de zoete en bloemige geuren van de neroli. Een storm aan geuren met zomers tintje in een heerlijke zachte baardolie.
DE BASIS: De basis van argan is verzorgend en voedend voor de huid. De Jamaican Black Castor olie (JBCO) (ook wel wonderolie genoemd) is lichter dan de gewone variant en daardoor ideaal voor het gebruik in (baard)haar. Deze olie maakt het haar voller en soepeler. De zoete amandel olie is rijk aan vitamine en wordt goed opgenomen door de huid en het haar en is daarom een veel gebruikte basis.

Old Amsterdam Baardolie:
DE GEUR: Tijdens een gure herfstdag zat Mr Dutchbeard een lekker kopje thee te drinken, en de geur van deze thee blend bracht zijn gedachten terug naar de vervlogen tijden van de V.O.C., althans zo stelde hij zich dat voor. Hij zag de balen met specerijen al op de kade liggen in de oude haven van Amsterdam. De geur van Kaneel, Kruidnagel en Vanille in combinatie met de krachtige scherpe geur van de Tea tree. Een heerlijke beproefde combinatie. Om het geheel een wat warmer karakter te geven heeft hij er zwarte peper aan toegevoegd. De geur van Bloedsinaasappel geeft deze olie nog meer warmte maar ook tegelijkertijd een fruitige ondertoon. En dit alles wordt afgerond door het houterige van Cederhout wat het geheel een net wat voller aroma geeft.

DE BASIS: De basis van deze olie is eenvoudig maar wel efficiënt, Jojoba olie is een 'huid-eigen' olie die dus makkelijk door je huid wordt opgenomen en geschikt is voor alle soorten huidtypes. De Moroccan Argan olie is een overheerlijke klassieke olie die bekend staat om zijn goede eigenschappen voor zowel huid als haar. De Vitamine E olie heeft vooral een beschermende en een licht herstellende werking. Ook deze olie wordt erg makkelijk opgenomen door je huid.

Darling Nicki baardolie:
DE GEUR: Eigenzinnig, euforiserend, stimulerend, kruidig en warm, allemaal eigenschappen die passen bij deze baard olie. Een olie die erg prettig is van geur en is gemaakt met een combinatie van erg zachte basis oliën. Kortom echt een verwennerij voor je baard, je huid, en wellicht ook voor je partner. Om te beginnen heeft Mr Dutchbeards Cananga gebruikt. Dit is een wilde variant van Ylang Ylang. Cananga is een antidepressivum en kalmeert, maar is tegelijkertijd (seksueel) licht euforiserende olie en werkt als een afrodisiacum. De Patchouli zou eveneens geslachtsdrift verhogend werken. Door de toevoeging van Scharlei krijgt deze olie een warme, zoete, kruidige, aardse en enigszins fruitige ondertoon. Maar wellicht de belangrijkste geurtoon in deze baardolie is White Musk, een zachte volle geur, lichter als de gewone musk en ook wel de vrouwelijke variant genoemd. Dit is wellicht de reden dan ook de dames deze olie erg weten te waarderen.

DE BASIS: De Avocado olie is verzorgend, huidverzachtend en regenererend. Beschermt huid en haar tegen het uitdrogend effect van wind en zonnestralen. Abrikozenpitolie is heerlijk voor de huid onder je baard. Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de rijpere huid, voor de gevoelige en ook droge en schrale huid. Kortom het werkt voor je huid verzachtend en verfrissend. De Tarwekiemolie heeft uitstekende verzachtende eigenschappen die helpen bij hydrateren en conditioneren van het haar. Daardoor herstelt het beschadigde haar en voorkomt het haar breuk. Een olie waarvan gezegd wordt dat het de haargroei bevorderd. Tot slot is er iets nieuws voor de Dutchbeards baardoliën aan toegevoegd, Baobabolie. Boababolie hydrateert huid en haar, en laat dof haar weer glanzen.

Frankinsteijn baardolie:
DE GEUR: Op het eerste gezicht is dit baardolierecept een rare creatie, echter de aardse harsachtige geur van amber in combinatie met het houterige en fruitige van de sandelhout geven deze olie een aardse basis. Aangevuld met het de citrusachtige van de ceder olie en de bergamot maken het juist weer frisser. De patchouli en de wierrook geven het totaal warmte. Kortom een gecompliceerde geur waar je van moet houden. Tot op heden is dit Mr Dutchbeards favorite baardolie.

DE BASIS: De Basis voor deze baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba en zoete amandel welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt. En natuurlijk lange tijd heerlijk ruikt.

Thee Wise Men baardolie:
DE GEUR: De drie wijzen uit het oosten brachten geschenken met zich mee, Wierook, Mirre en goud. Drie mooie maar vooral ook warme geschenken. In deze nieuwe creatie heeft Mr Dutchbeards geprobeerd om dit warme terug te laten komen. Goud hebben we vervangen voor de warme vanille-achtige geur van Benzoë (Amber). Wierook is toegevoegd voor de zuiverende werking en verhoogt ook nog eens de weerstand. Mirre ondersteund je luchtwegen tijdens een verkoudheid en heeft een verwarmende werking. Dit wordt nog eens versterkt door de stimulerende werking van Zwarte Peper, omdat dit de bloedsomloop stimuleert. Vanille voegt eveneens een warme en zoete geur toe aan het totaal. De geur van Leer voegt een stukje mystieke sfeer toe om het geheel helemaal af te maken.

DE BASIS: De basisolie is eveneens geheel gericht op het verwarmende effect. Ongeacht je huidtype stimuleert Druiven pit olie de bloedsomloop. De Arganolie is een verzorgende olie voor je haar en komt uit de zelfde regio als de mirre die we gebruiken. Jojoba olie is goed voor huid en haar en wordt snel opgenomen waardoor het niet vettig aanvoelt nadat je het aangebracht hebt. Tot slot nog wat Vitamine E olie, want wat extra vitamine kan iedereen altijd wel gebruiken. Al met al is Three Wise Men een mystieke olie die je zal blijven verbazen als je hem in je baard masseert.

Morning Wood baardolie:
DE GEUR: Hout, hout, en nog eens hout. Deze olie staat stijf van de houtgeuren. Om te beginnen Jeneverbes, fris en houtig. Al duizenden jaren gebruikt vanwege zijn beschermende eigenschappen. Dan Ho-hout, een vervanger van het beschermde rozenhout vanwege zijn houtachtige rozengeur. Ho-hout heeft een rustgevende werking waardoor je lekker ontspant. Cypres, warm houtig, zoet kruidig, anders kun je cypres niet omschrijven. Sommige bomen worden wel 2000 jaar oud en staan standvastig en zijn zo duurzaam dat zelfs het huis van Odysseus er mee gebouwd zou zijn. Guaiachout (Pokhout of Palo Santo (en zo kent dit hout nog vele andere namen)) is een van de hardste houtsoorten ter wereld. En heeft ook een zoet houtig, enigszins rookachtige geur met een lichte roosachtige ondertoon. Kortom Hout, hout en nog eens hout. Om deze geweldige houtgeuren te ondersteunen hebben ze ervoor gekozen om het geheel meer body en warmte te geven met de geur van Leer (PO) en nog een extra zoetje met behulp van de verrukkelijke exotische geur van Tiaré bloemen welke worden gebruikt in de Monoi de Tahiti olie (PO).

DE BASIS: Hennepzaad olie (Cannabis Sativa) kan er voor zorgen dat je haar zachter maar ook dikker aanvoelt. De Avocado olie is verzorgend, huidverzachtend en regenererend. Beschermt huid en haar tegen het uitdrogend effect van wind en zonnestralen. Abrikozenpitolie is heerlijk voor de huid onder je baard. Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de gevoelige en droge huid, beschadigd en/of gebarsten huid, schrale huid. Kortom het werkt verzachtend en verfrissend. De Tarwekiemolie heeft uitstekende verzachtende eigenschappen die helpen bij het hydrateren en conditioneren van het haar. Daarom herstelt het beschadigd haar en voorkomt het haarbreuk. Een olie waarvan gezegd wordt dat het de haargroei bevorderd. Tot slot hebben we Vitamine E olie toegevoegd wat een conserverende werking heeft voor de olie, maar eveneens een mooie verzorgende werking voor je huid en haar.

The Green Fairy baardolie:
DE GEUR: De groene fee, de verboden drank, Absint. Afkomstig van de absintalsem (plant). Een sterk kruidige, frisse geur vormt de basis voor deze baardolie. Vele omschrijven de geur als munt maar dat is het van verre. Heliotropex N is een geurvervanger, iets wat ze bij Dutchbeards niet graag gebruiken maar voor deze olie vonden ze het een noodzakelijke toevoeging. Deze olie vervangt de piperonal olie die streng verboden is in de meeste landen omdat dit een bestandsdeel voor XTC is. Maar de balsamische, vanille- achtige geur met wat groene, anijsachtige noten mocht niet ontbreken. Om alles aardser te maken hebben ze Eikenmos toegevoegd, de geur van heerlijke zoete bosgrond. Tulsi (Heilige Basilicum) is een van de heiligste planten van India. Tulsi heeft een frisse geur die mooi aansluit bij de Absint, dat in combinatie met Mantri olie (Ghandi wortel), welke een zoete en kruidige nootachtige geur heeft, maakt het plaatje nog completer. Eveneens een zoete toevoeging is Peru Balsem, de hars van bomen uit Jamaica welke rustgevend zouden werken. Tot slot de wilde variant van Ylang Ylang, Cananga, een weelderig geurende bloem uit Java die gebruikt wordt bij rituele dansen. Kortom een geweldig pallet aan geuren die je wellicht in hogere sferen brengt. (Gebruik op eigen risico).

DE BASIS: Hennepzaadolie (Cannabis Sativa) kan ervoor zorgen dat je haar zachter maar ook dikker aanvoelt. De Avocado-olie is verzorgend, huid verzachtend en regenererend. Beschermt huid en haar tegen het uitdrogend effect van wind en zonnestralen. Abrikozenpit olie is heerlijk voor de huid onder je baard. Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de gevoelige en droge huid, beschadigd en/of gebarsten, schrale huid. Kortom het werkt verzachtend en verfrissend. De Tarwekiemolie heeft uitstekende verzachtende eigenschappen die helpen bij hydrateren en conditioneren van het haar. Daarom herstelt het beschadigd haar en voorkomt het haarbreuk. Een olie waarvan gezegd wordt dat het de haargroei bevorderd. Tot slot hebben we Vitamine E olie toegevoegd wat een conserverende werking heeft voor de olie maar eveneens een mooie verzorgende werking voor je huid en haar.

Mom's & Pop's Barbershop baardolie:
DE GEUR: Een heerlijke klassieke geur, alsof je zo binnenstapt bij de old school barbier. Een warme geur, opgebouwd met klassiekers zoals Patchouli en Wierook, aangevuld met de heerlijke mannelijke geur van Musk. Om het geheel een wat moderner, minder oubollig karakter te geven is er Cananga gebruikt. De kruidig zoete geur is ontspannend, zenuwprikkelend en werkt stimulerend. Tot slot wordt door de combinatie van Ceder (Atlas) en Den het geheel nog net even klassieker maar vooral ook tegelijkertijd warmer en frisser. Kortom een bijzondere klassieke subtiele baardolie die lang blijft hangen.

DE BASIS: De basis voor deze baardolie is verzorgend voor je huid door het gebruik van pure Arganolie en Vitamine E Olie. Tegelijkertijd voedt deze olie je baard en maakt hij deze zachter door het gebruik van jojoba olie en zoete amandelolie welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt.

Pirate's Pipe baardolie:
DE GEUR: Een baardolie met een mannelijke geur die doet denken aan de vervlogen tijden van de specerijenhandel. De benzöe met zijn zoete vanille achtige geur versterkt de vanille olie in dit mengsel, samen met de kaneel krijg je een ervaring van ouderwetse specerijen. Dit in combinatie met de ‘dure’ neroli en bloemige bloem der bloemen, de ylang ylang, geeft dit een fris en zomers, bijna Caribische reuk ervaring. De rum (alcohol) in dit mengsel zorgt ervoor dat de oliën goed mengen, daarnaast geeft de typische warme geur een extra tintje aan dit baardolie recept.

DE BASIS: De basis is verzorgend en voedend voor de huid (argan + vitamine E). De Jamaican Black Castor olie (JBCO) (ook wel wonderolie genoemd) is lichter dan de gewone variant en daardoor ideaal voor het gebruik in (baard)haar. Deze olie maakt het haar voller en soepeler. De zoete amandel olie is rijk aan vitamine en wordt goed opgenomen door de huid en het haar en is daarom een veel gebruikte basis. Door de 40% JBCO in dit mengels is het een wat vollere olie en daarmee geschikt voor de wat ruigere en stuggere baarden onder ons.

Lucky Citrus baardolie:
DE GEUR: Met deze frisse baardolie heb je direct de zomer in je bol. De frisse geur van pompelmoes en mandarijn met het zoete van vanille en het kruidige van patchouli en kruidnagel maken dit een zomerse geur met een kruidig tintje.

DE BASIS: De basis van de baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba- en zoete amandelolie welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt.

Flowerwood baardolie:
DE GEUR: Het fruitige aroma van Bay st. Thomas olie en de bloemige geur van ylang ylang afgemaakt met de zoete en warme tonen van vanille worden gedragen door de droge hout-achtige geur van cederhout. Een perfecte combinatie van hout en bloemen voor deze verfrissende lichte baardolie.

DE BASIS: De basis van deze baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba en zoete amandel welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. De toevoeging van kokos maakt deze olie weliswaar troebel maar zorgt er eveneens voor dat je baardharen niet uitdrogen. Kortom een lichte baardolie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt en niet uitdroogt.

Happy Rose baardolie:
DE GEUR: De geur van avond roos (tuberosa) is prettig, zoet en exotisch, dit gecombineerd met het houtige, fruitige en eveneens exotische van sandalwood oost maakt dat deze baardolie erg prettig ruikt. Om dit te versterken is er een blend toegevoegd genaamd “Happiness Olie” van Chi. Deze blend bestaat uit geurnoten van fruitige en frisse sinaasappel, de warme citrusgeur van mandarijn en de rijke geur van de zoete, bloemige en exotische vanille. Kortom een baardolie om erg blij van te worden.

DE BASIS: De basis voor deze baardolie is verzorgend voor je huid (argan en vitamine E) en tegelijkertijd voedt het je baard en maakt het deze zachter door het gebruik van jojoba en zoete amandel welke beiden door je huid en haar makkelijk worden opgenomen. Kortom een lichte olie die er vooral voor zorgt dat je baard zachter wordt.

Andere producten in deze categorie

Leonis Barbam Father Zeus baardolie
€24,95
Honest Amish Bayou blend baardbalsem
€19,95
Classic Scent Dry Beard Oil van CanYouHandleBar
€22,50
Beardbrand Tea Tree beard oil
€30,95
Blanco baardwax van MijnBaard.nl
€14,95
Beardbrand Beard Softener Tree Ranger
€29,95

Reviews over Dutchbeards baardolie

- Flowerwood

4 5

Bij de aanschaf van de Flowerwood olie, ging ik er na het lezen van de beschrijving van uit dat de geur zeer floraal en bloemig ging zijn. Echter, waar de olie naar mijn mening vooral naar ruikt is appelsien en kruidnagel, een geur die ik eerder associeer met winter en glühwein. Net iets anders dan waar ik op hoopte dus. Dat gezegd zijnde, de geur is best lekker en blijft ook ongelofelijk lang hangen - veel langer dan de meeste oliën die ik gebruik. Ik vind het geweldig om later op de dag mijn baard nog steeds te ruiken, niet zo'n geurtje dat binnen de 5min vervlogen is. Al bij al dus zeker en vast een aanrader!
PS: de hoeveelheid staat niet aangegeven voor de Flowerwood, maar het gaat hier om een flesje van 10ml.

- Dutchbeards baardolie

5 5

Deze baardolietjes zijn de beste dit op de markt te vinden zijn. ik heb er nu 8 verschillende;
old amsterdam is mijn favoriet....old school luchtje
De nieuwe "pirate's pipe" op nummer 2.....wat een mierzoete geur
Mom's & pop's barbershop......wederom fantastische geur
en zo kan ik nog verder gaan, ze zijn gewoon verslavend

- Frankinsteijn, mom's and pop's en darling nicki

1 5

Heb deze 3 onlangs gekocht en moet eerlijk zijn, de geur van deze 3 valt enorm tegen. De eerste 2 geuren zijn identiek dezelfde en lekker zijn ze niet. Ik hou me in het vervolg bij het klassieke sandelhout...

- Dutchbeards (Frankinsteijn baardolie)

5 5

Goeiedag,
Vorige week deze baardolie gekocht, het is een hele apparte en sterke geur, blijft zeker lang ruiken! Moet er even aan wennen, maar het smeert heel goed en men baard glinstert heel mooi, krijg er complimenten over! De geur ben ik nog niet helemaal overuit, test nu wat geurtjes uit, want heb vandaag Thee Wise Men 10ml met een Baard wax besteld!
Complimenten ook voor de www.mijnbaard.nl webshop, snelle service en een duidelijke omschrijving van de verschillende producten! Ga hier zeker vaak bestellen!

Groeten Mark

- Old Amsterdam baardolie

4 5

Een weekje geleden deze olie aangeschaft. Mijn eerste potje baardolie!

Geur is erg zoet, kaneel overheerst. Kaneelstok, daar lijkt het op. Gelukkig houdt mijn eega van kaneelstok :-) De olie smeert lekker uit en houdt de baard en de huid er onder lekker zacht. De geur blijft lang hangen. Fijne olie dus!

- Dutchbeards

5 5

My first encounter with beardoil. Gewoon verbieden O zoooooo verslavend. Prachtige geurtjes, top olietjes! Heb er reeds 5 in huis, de rest is op komst. Old Amsterdam en Darling Nicki gewoon TOP! Zeker proberen.

- Baardolie Darling Nicki

5 5

Nét ontvangen en gebruikt! Héérlijke geur, blijft lekker hangen.

- Frankenstein Baardolie

4 5

Ik heb gisteren de olie ontvangen. De olie voelt heerlijk aan je baard. En voor de mensen die willen weten waar de olie nou echt naar ruikt? , het is een zachte vorm van tijgerbalsem. Het ruikt wel erg lekker ;)

- Heerlijk nostalgisch Amsterdam

5 5

Als je Old Amsterdam voor het eerst ruikt en je bent net als ik nog net oud genoeg, dan ruik je een kruidenierswinkel. Echt een fantastische eerste geur, waarvan kaneel de eerste is die je ruikt. Hij blijft lang hangen, maar is veel subtieler dan je in eerste instantie denkt. Dit is wel een geur die zich uitermate leent voor de herfst, maar ik zou er geen moeite mee hebben om deze geur in de zomer te ruiken. Tot nu toe vinden alle vrouwen die hem bij mij geroken hebben fantastisch. Ik denk dat deze bij mij altijd in de voorraad blijft!

- Dutchbeards

5 5

Super olieën van een super kwaliteit. Het is altijd weer een genot om deze olieën in de baard aan te brengen. Voor elke seizoen is er wel een die uitblinkt, kortom (h)eerlijk baardolieën.

- Darlick Nicky

5 5

Wat een fijne baardolie! De geur is redelijk sterk en blijft lang hangen wat ik persoonlijk erg prettig vind. De geur uit het flesje is fijn en sterk, maar pas als je de baardolie uitsmeert ruik je de heerlijke verschillende geuren. Persoonlijk momenteel mijn favoriet. Ook veel positieve reacties van de vrouwen gekregen! Tot nu toe word elke vrouw wild van de Darling Nicky geur. De verzorging van de baardolie is ook erg prettig, mijn baard gaat er minder van "springen" en gaat keurig hangen, het haar voelt en ziet er verzorgd uit.

Conclusie: Aanrader in verzorging en geur! De geur is lastig te beschrijven, try it!

- Darling Nicki

5 5

Goede baardolie met een heerlijke geur. Geur doet me denken aan de proraso sandelwood scheerzeep. Aanrader.

- Darling Nicki baardolie

4 5

Mijn eerste baardolie is meteen een succes. Ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat ik vaak door mijn baard kroel. Stoere, maar verzorgde olie van dutchbeards met een verrassende eigen geur. Deze blijft in mijn assortiment, maar ben ook nieuwsgierig naar de andere oliën van dutchbeard

- Dutchbeards

5 5

Dutchbeard olie. Waar zal ik beginnen, de geur, de verzorging, eigenlijk kan je nergens beginnen. Mijn mening is ook maar een woord, en als iemand er naar wilt luisteren mag dat. Laat ik beginnen met 1 woord: Prachtig. Ik wordt helemaal vrolijk en blij als ik elk willekeurig flesje olie open draai. Een apparte maar altijd fijne geur komt je te gemoed en zelfs na een x aantal uur in je baard ruik je het nog steeds. Ook de verzorging van de olie is prima. Een lekkere zachte en glanzende baard waar ik dagelijks fijn mee rond loopt. Persoonlijke favoriet is old amsterdam. Maar elke andere geur draag ik met plezier. Een must voor mannen( en je vrouw) die van een lekker ruikende baard houden.

- Old Amsterdam baardolie

5 5

Aparte maar ook lekkere geur. Maakt mijn baard lekker zacht. Mijn baard zou misschien wat langer moeten zijn, maar ja, je wil zo graag...

- Frankinsteijn baard olie

5 5

Ruikt goed voelt goed. Plus me naam zit er zo goed als in vandaar dat ik hem ook heb gehaald.

- Darling Nicki

5 5

Werkt als een afrodisiacum zeiden ze tegen me toen ik dit van mijn maat kreeg, en ik nog denken, tuurlijk 't zal de vrouwtjes wel aantrekken als vliegen op ...... Maar damn, wat is dit een goddelijke geur, ik voel me de hele dag tot mezelf aangetrokken, kan niet meer van m'n baardje afblijven. Zit de hele dag met mijn vingers door mijn baard te strelen waardoor de heerlijke geur weer vrij komt en ik diep in mijn gedachten weg zink.... tot dat vrouwlief me bruut doet ontwaken met haar zwoele stem - 'Wat ruikt je baard weer lekker vandaag schatje'....... 'Ga je mee naar boven?.....'
Damn woman, geef me af en toe ff een momentje met mezelf.......
Heerlijke olie met een hele eigenwijze geur, is verzorgend, en niet vet. Dit is mijn nieuwe persoonlijke favoriet!

- Frankinsteijn baardolie

5 5

Wat een lekkere olie is dit, heerlijke geur die je lang blijft ruiken. Een complexe olie met mooie ingredienten. De baard wordt zachter van Frankinsteijn en het heeft een goede uitwerking op je huid, een verzorgende baardolie.
Met andere woorden...het is een topper en mijn favoriet ,al heeft Dutchbeards nog meer geuren die ook fantastisch zijn.

- Frankinstein

5 5

Een dutchbeards klassieker, super fijne olie, en altijd weer een genot om in de baard te doen. Heerlijke geur en de baard ziet er verzorgd uit, Aanradertje!

- Ron D

5 5

Dit is wat je noem een topper van een baardolie.
Helemaal mijn ding.
Van alle oliën die ik heb, gebruik ik deze het vaakst.
Complexe geur, maar heerlijk, zoals er geen andere is.
Niet alleen maar omdat ie lekker ruikt, maar vooral om het verzorgende deel.
Pracht van een baardolie.

- Darling Nicki

5 5

Ik gebruik Darling Nicki nu al een paar maanden bijna dagelijks en ik ben verslaafd aan die geur, andere olietjes van dutchbeards zijn ook erg lekker maar deze is toch wel mijn favoriet.

Schrijf een review