Azbane Cedarwood & nutmeg beard oil

Azbane baardolie

18,99
Op voorraad
94

Wellicht ook interessant:

Je kunt hiernaast je keuze maken voor:
- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
- Clove & Sage baardolie (50 ml)
- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)
- Conditioning Beard oil (100 ml)

Lees reviews Schrijf een review

Azbane baardolie

Wij zijn erg in onze nopjes met deze nieuw lijn baardverzoringsproducten. Deze flessen Azbane baardolie worden in Marokko geproduceerd en de kwaliteit is echt erg goed en de geuren nog beter! De baardolie is vervaardigd uit organische en natuurlijke oliën. Er zijn dus geen chemische of irriterende producten aan toegevoegd. Je baard wordt er lekker zacht van en je ruikt geweldig. Enige nadeel is dat je de vrouwen van je af moet slaan. Als je 1 fles geprobeerd hebt, durven we te wedden dat je de andere ook wilt proberen, zo lekker zijn ze.

Je kunt boven in het scherm kiezen voor de volgende flessen baardolie:

- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
Heerlijke baardolie met topnoten van Mint, Bergamot en Eucalyptus, middelnoten van Denne, Clove, Nootmuskaat en Tonka bonen en basisnoten van Amber, Pathouli en Cedarhout.

- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
Top noten van Peer, Lentisk, Gember en Cardamom, middelnoten van Meloen, Marine Accord en Cashmere. Basis noten van Amber, Vanille en Vetiver. Ach man, wederom echt een geweldige geur!

- Clove & Sage baardolie (50 ml)
Top noten van Salie, Bergamot en Grapefruit, middelnoten van Clove, Peper en leer. Basis noten van Incense, vetiver en Patchouli. Deze olie ruikt wat lichter en exotisch, maar ook errug lekker.

- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)
Top noten van Sali, Caramel en Bergamot. Middelnoten van Tabak, Patchouli en lavendel. Basisnoten van Musk, Amber, Vanille en Tonka Bonen. Deze baardolie ruikt wat scherper en exotisch.

- Conditioning Beard Oil (100 ml)
Dit is een lichte, zeer hydraterende baardolie die zorgvuldig is samengesteld. Daarbij maakt Azbane gebruik van pure, natuurlijke Marokkaanse arganoliën. Deze verzorgende baardolie helpt de huidelasticiteit te verbeteren en houdt de baardharen zacht en goed doorvoed. De geur is een mix van sinaasappelbloesem met warme tropische tonen.

Bekijk de 3e productfoto voor de ingrediënten van de baardolie.

Andere producten in deze categorie

mad Viking beard blodorn beard balm
€16,95
Mad Viking Beard The orchard beard oil
€22,50
Morgan's Moustache and Beard Cream
€10,95
Beard Serum van Suavecito
€14,95
Bossman Fortify Intense Beard Conditioner 3 pack
€49,95
100 ml baardtonic XL van Dr K soap company
€22,95

Reviews over Azbane baardolie

- Heerlijke baardolie

5 5

Heerlijke baardolie. Ruikt lekker, de baard wordt er wat zachter van.
Dit is echt een topper. Ik ga ook maar de andere proberen van dit merk.

- Azbane cedarwood & nutmeg

5 5

Ik heb deze baardolie sinds een paar dagen en ben al zeer tevreden en het ruikt ook nog erg lekker en je baard voelt ook zachter ik ben zeker van plan om binnekort de andere baardolie van azbane te bestellen

- mijnbaard.nl

5 5

Prima webshop met een goede en vriendelijke afhandeling van de producten die ik tot nu toe gekregen heb.
Je krijgt altijd goede informatie van de webshop over de producten die jij besteld hebt, en wordt goed en snel op de hoogte gehouden via een mail.
Ga zo door mijnbaard, en jullie hebben zeker een vaste klant erbij.
Vriendelijke groet
Een tevreden man.

- Azbane baardolie (pakket van 4)

5 5

Tja, dan ben je 55 jaar oud en altijd bezig geweest met haargroei op en aan het gezicht maar nooit een volle baard gehad hebbend. Zelfs nu niet. Niet gezegend met dat stukje haargroei waarmee je een mooie baard kunt kweken want, geen bakkebaarden. Ik heb dit als 'echte vent' altijd als een enorm gemis ervaren. Vroeger heb ik wel een snor gehad of een 'goatee', of een 'Zappa' en dan weer eens een 'Van Dyke', maar nooit die echte baard.
Omdat ik mijn wilde en lange haren al zo'n 20 jaar kwijt ben en ik kaal door het leven ga vond ik het tijd worden voor toch weer iets van haar in het gezicht en dat in de vorm van een 'Van Dyke' in lange vorm. Na anderhalve maand kan ik zeggen dat er een mooie sik begint te vormen en waar de meningen onverdeeld goed zijn te noemen. Zelfs mijn vrouw begint al aan het idee te wennen dat zij wellicht met mij de vaat kan wassen...
Omdat ik ook wel doorhad dat ook dat stuk van mijn gezicht goed verzorgd diende te worden ging ik op zoek naar waxen en olieën en kwam ik zodoende bij 'Mijn Baard' uit. Het werd mij duidelijk dat er zoveel te kiezen was en dat mede daardoor de keuze best wel eens moeilijk zou kunnen worden. Gelukkig had ik snel bepaald dat voor mij een baardolie (kuch...) het beste product zou zijn. En dan ga je daarnaar zoeken.
Omdat mijn oog viel op een mooie aanbieding van vier flesjes olie van Azbane en ik mijn volle sik niet als iets tijdelijk zie heb ik daarvoor gekozen. Natuurlijk een pijlsnelle levering, goed verpakt en tevens voorzien van een aardig cadeau, de baardkam, kortom; Mijn Baard doet wat het belooft.
En nu zal ik hier een beschrijving geven van mijn ervaringen met de inhoud van mijn bestelling:

Tobacco & Petchouli; in eerste instantie vond ik deze geur wat overheersend maar dat is niet zo vreemd als je neus er vlak boven zit en je niet eerder dit soort producten hebt gebruikt als verzorging van gezichtsbeharing. Deze geur was ook de eerste die ik wilde uitproberen, als ex-roker van zowat alles wat er te verroken was. Een ding is zeker, de geur van tabak zit ver op de achtergrond maar is zeker wel te definiëren. De geur is heerlijk zoet met een tikje frisheid van lavendel.

Cedarwood & Nutmeg; heerlijke geuren van hout en vooral vooral een geur voor de buitenman die stoerheid uitstraalt en dat het liefst ook is. Deze geur doet mij in de verte iets denken aan pas ingeoliede houten meubelen maar zeer zeker niet dat penetrante hebben. Dit zal waarschijnlijk te danken zijn aan de eucalyptus, daarvan gaan je neusgaten wijd openstaan waardoor er werkelijk een geursensatie plaatsvindt. Zelf vermoed ik dat dit mijn favoriete geur is.

Clove & Sage; frisse geur, niet echt uitgesproken en mede daardoor wellicht een geur voor zomerse dagen. Hoewel ik deze geur moeilijk vind om te beschrijven is het wel een fijne, zij het wat minder opvallende, geur.

Vetiver & Cardamon; de laatste in mijn beschrijving maar zeker niet de geur op de laatste plaats. Mij viel direct de noot van meloen op en daarom zou ik ook deze geur willen bestempelen als een 'voorjaars - of zomergeur'. Niet zwaar, niet echt opvallend maar ook gewoon een eerlijke mannengeur voor in de baard.

Samenvattend durf ik als leek te verklaren dat deze Azbane Baardolieën heerlijk producten zijn om de baard of zo u wilt, sik, mee te verzorgen en er tevens een heerlijke geur aan toe te voegen. Bovenstaand is vooral een beeld gegeven van de reuksensaties dan aan het verzorgende aspect. Ook dat laatste is zeer belangrijk en ondanks dat ik deze baardolie nog maar een paar dagen gebruik kan ik zeggen dat de haren zachter zijn, makkelijker in shape te krijgen en tevens een mooie glans geven.

Tot slot; vrouwen hebben snel bedenkingen bij het zien en benaderen van een baard. Onverzorgd, prikkend en vooral kriebelend. Geloof mij, bij het gebruik van deze Azbane baardolieën is zeer zeker ook bij hen flink winst te boeken. Mijn vrouw had zo haar bedenkingen bij het gegeven dat ik mijn sik lang wilde laten groeien maar ook zij is nu helemaal om. Ook zij vindt mijn sik goed verzorgd en heerlijk ruikend. En eerlijk gezegd vind ik dat ook! Van mijn baard...

- Top producten!

5 5

De woorden zoals hier beschreven kan ik niet verbeteren.... Top producten!!!

- Heerlijke olie

5 5

Ik had de tobacco & patchouli olie besteld welk netjes en snel geleverd werd. Man man wat ik spijt dat ik niet het setje met alle vier heb besteld, maar dat ik de rest ook wil proberen ZEKERS. Een lekkere geur waar ik zelfs het vrouwtje tevreden mee kreeg.

- Azbane baardolie

5 5

Een zeer mannelijke geur die goed te combineren is met de Azbane baardwax.

- Beard Conditioning Oil - subtiel

5 5

Dit is mijn derde olie en ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit. Kwaliteit in de zin van de olie, viskeuzer dan de MijnBaard Beard Oil Citrus en vergelijkbaar met de Big Red Beard Oil. Laatstgenoemde is helaas niet verkrijgbaar bij MijnBaard. Wellicht opnemen in jullie assortiment? Of gaat dit dan leiden tot keuzestress? Want de Azbane Beard Conditioning Oil is een top product. Naast de kwaliteit van de olie is de geur zeer aangenaam. Het herinnert mij aan een bezoek aan een bazaar, waar talloze kruiden en specerijen worden verkocht. Qua prijs/kwaliteit zeker aan te raden!

- Clove & Sage : Lichte subtiele geur, geeft mooie glans

5 5

2,5 maand geleden beslist om m'n baard te laten groeien, was ervoor altijd kort getrimd, en na een goeie maand dan eens voor wat producten gezocht en bij mijnbaard terechtgekomen.

De Clove & Sage baardolie is dan ook de eerste olie die ik gebruik. Hij heeft een subtiele aangename ontspannende geur, je ruikt hem niet constant, wat volgens mij ook niet de bedoeling kan zijn, maar af en toe herken je toch plots de geur.

Deze olie doet de baard ook wat glanzen en maakt de kleur wat intenser.

Zeker een aanrader.

Schrijf een review