Azbane Cedarwood & nutmeg beard oil

Azbane baardolie

€18,99
Op voorraad
42

Wellicht ook interessant:

Je kunt hiernaast je keuze maken voor:
- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
- Clove & Sage baardolie (50 ml)
- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)
- Conditioning Beard oil (100 ml)

Lees reviews Schrijf een review

Azbane baardolie

Wij zijn erg in onze nopjes met deze nieuw lijn baardverzoringsproducten. Deze flessen Azbane baardolie worden in Marokko geproduceerd en de kwaliteit is echt erg goed en de geuren nog beter! De baardolie is vervaardigd uit organische en natuurlijke oliën. Er zijn dus geen chemische of irriterende producten aan toegevoegd. Je baard wordt er lekker zacht van en je ruikt geweldig. Enige nadeel is dat je de vrouwen van je af moet slaan. Als je 1 fles geprobeerd hebt, durven we te wedden dat je de andere ook wilt proberen, zo lekker zijn ze.

Je kunt boven in het scherm kiezen voor de volgende flessen baardolie:

- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
Heerlijke baardolie met topnoten van Mint, Bergamot en Eucalyptus, middelnoten van Denne, Clove, Nootmuskaat en Tonka bonen en basisnoten van Amber, Pathouli en Cedarhout.

- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
Top noten van Peer, Lentisk, Gember en Cardamom, middelnoten van Meloen, Marine Accord en Cashmere. Basis noten van Amber, Vanille en Vetiver. Ach man, wederom echt een geweldige geur!

- Clove & Sage baardolie (50 ml)
Top noten van Salie, Bergamot en Grapefruit, middelnoten van Clove, Peper en leer. Basis noten van Incense, vetiver en Patchouli. Deze olie ruikt wat lichter en exotisch, maar ook errug lekker.

- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)
Top noten van Sali, Caramel en Bergamot. Middelnoten van Tabak, Patchouli en lavendel. Basisnoten van Musk, Amber, Vanille en Tonka Bonen. Deze baardolie ruikt wat scherper en exotisch.

- Conditioning Beard Oil (100 ml)
Dit is een lichte, zeer hydraterende baardolie die zorgvuldig is samengesteld. Daarbij maakt Azbane gebruik van pure, natuurlijke Marokkaanse arganoliën. Deze verzorgende baardolie helpt de huidelasticiteit te verbeteren en houdt de baardharen zacht en goed doorvoed. De geur is een mix van sinaasappelbloesem met warme tropische tonen.

Bekijk de 3e productfoto voor de ingrediënten van de baardolie.

Andere producten in deze categorie

Wild Willies Beard butter premium beard balm
€19,95
Baardzeep XL van Dr K Soap company
€27,95
Baardolie private stock van Captain Fawcett
€47,95
Bay Rum baardbalsem van Grave Before Shave
€19,95
Baardolie met pipet van Damn Good Soap Company
€22,50
Baardolie Woodland van Mr Bear Family
€19,95

Reviews over Azbane baardolie

- Heerlijke olie

5

Ik had de tobacco & patchouli olie besteld welk netjes en snel geleverd werd. Man man wat ik spijt dat ik niet het setje met alle vier heb besteld, maar dat ik de rest ook wil proberen ZEKERS. Een lekkere geur waar ik zelfs het vrouwtje tevreden mee kreeg.

- Azbane baardolie

5

Een zeer mannelijke geur die goed te combineren is met de Azbane baardwax.

- Beard Conditioning Oil - subtiel

5

Dit is mijn derde olie en ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit. Kwaliteit in de zin van de olie, viskeuzer dan de MijnBaard Beard Oil Citrus en vergelijkbaar met de Big Red Beard Oil. Laatstgenoemde is helaas niet verkrijgbaar bij MijnBaard. Wellicht opnemen in jullie assortiment? Of gaat dit dan leiden tot keuzestress? Want de Azbane Beard Conditioning Oil is een top product. Naast de kwaliteit van de olie is de geur zeer aangenaam. Het herinnert mij aan een bezoek aan een bazaar, waar talloze kruiden en specerijen worden verkocht. Qua prijs/kwaliteit zeker aan te raden!

- Clove & Sage : Lichte subtiele geur, geeft mooie glans

5

2,5 maand geleden beslist om m'n baard te laten groeien, was ervoor altijd kort getrimd, en na een goeie maand dan eens voor wat producten gezocht en bij mijnbaard terechtgekomen.

De Clove & Sage baardolie is dan ook de eerste olie die ik gebruik. Hij heeft een subtiele aangename ontspannende geur, je ruikt hem niet constant, wat volgens mij ook niet de bedoeling kan zijn, maar af en toe herken je toch plots de geur.

Deze olie doet de baard ook wat glanzen en maakt de kleur wat intenser.

Zeker een aanrader.

Schrijf een review