Meest
verkocht

Baardborstel mini 8cm - MijnBaard

Kleine baardborstel met varkenshaar

Perfect baardborsteltje voor onderweg.

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 9,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van 
Baardborstel mini 8cm - MijnBaard

Een goede baardborstel is een onmisbaar artikel voor mannen met een baard. De mini baardborstel is perfect om mee te nemen vanwege zijn kleine formaat. De baardborstel is gemaakt van perenhout en zwart varkenshaar.
De hardheid van de borstelharen is in onze optiek perfect. Niet te hard en ook niet te zacht. De baardborstel masseert ook de onderliggende huid. Wij gebruiken zelf deze borstel thuis en onderweg.

Als je op zoek bent naar een wat zachtere baardborstel, vooral voor mannen met wat kortere baarden is deze grotere baardborstel perfect.

Afmeting van de mini baardborstel is 2,8 x 8 cm.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.


38 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.