10+ Op voorraad
€ 39,95

Wellicht ook interessant

Mijn Baard Mini baardborstel
Mijn Baard Mini baardborstel
9.95 EUR
Cedarwood  Nutmeg baardolie (30 ml)
Azbane Cedarwood & Nutmeg baardolie (30 ml)
12.95 EUR
Expedition Strength Snorwax  Kam
Captain Fawcett Expedition Strength Snorwax & Kam
24.95 EUR

Omschrijving van Beard Straightener Nisperos - Mijn Baard

Een draadloze beard straightener, dus geen gedoe meer met dat snoer! Hierdoor heb jij lekker de bewegingsvrijheid om overal waar jij maar wilt je baard te stylen. Geniet van een strak gestylde baard met deze mooie baard styler. Deze baardkam is gegarandeerd een perfect cadeau voor al je mannelijke vrienden die worstelen met weerbarstige of gekrulde baarden.

Gemaakt met een 3-IN-1 functie die niet alleen je baard borstelt en rechttrekt, maar je baard ook volume geeft, waardoor het klaar is om elke baard te bestrijden. De Baardstijler bevat drie verschillende temperaturen die je gemakkelijk kunt variëren.

Met een enorme 4000mAh-batterij die 30-45 minuten vermogen levert, waardoor gebruikers zich tijdens het gebruik vrij kunnen bewegen zonder zich zorgen te hoeven maken over kabels die in de war raken. Verbeterd ergonomisch ontwerp, dubbel gecoate borstelharenlagen en duurzame behuizing verdelen de warmte gelijkmatig om je hand en gezicht te beschermen tegen brandwonden.

Gemaakt met keramische verwarmingsplaten die de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak verdelen om ervoor te zorgen dat je baard recht en krulvrij blijft. Dankzij R & D-technologie warmt het sneller op (320F-392F) en gaat het langer mee na één keer opladen. Door zijn lichte gewicht is hij draagbaar en kan hij overal worden gebruikt.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Damn Good Soap Company Baardzeep - DGS
5
Average: 5 (4 votes)
€ 12,50
Mijn Baard Woody / Citrus set
5
Average: 5 (4 votes)
€ 49,95
Azbane Cedarwood & Nutmeg (15 ml)
5
Average: 5 (4 votes)
€ 7,95