Houten Baardborstel - MijnBaard

Mooie houten baardborstel met rubber kussen en esdoornhout pinnen.

Geschikt voor alle baardmannen die niet met een zwijnenharen borstel willen borstel.

Quantity discount

Uitverkocht
€ 17,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Omschrijving van 
Houten Baardborstel - MijnBaard

Na een lange zoektocht hebben we eindelijk deze mooie houten baardborstel aan ons assortiment kunnen toevoegen. We kregen veel verzoeken van mannen die op zoek zijn naar een borstel die niet van zwijnenharen gemaakt is. Deze baardborstel is gemaakt van gelakt thermohout met een rubber kussen en de pinnen zijn gemaakt van esdoornhout.

De borstel ligt erg lekker in de hand dankzij het dikkere handvat. Enige nadeel van deze borstel is dat je vrouw deze ook graag wilt gebruiken, dus leg 'm achter slot en grendel. Voor je het weet zit je borstel vol met vrouwenharen en dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken.

Let op, er ontbreekt 1 houten pin. Deze dient om lucht in en uit het luchtkussen te laten.

De lengte van de baardborstel is 20 cm.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

5 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.